23948sdkhjf

Fynboer starter erhvervsprojekt i København

Fynske Barfoed Group igangsætter stort og markant bolig/erhvervsprojekt på Højbro Plads
Det fynske ejendomsselskab Barfoed Group starter i denne måned et stort udviklingsprojekt i ejendommen Højbro Plads 4 i hjertet af København med udsigt ud over storkespringvandet, og kig over til Christiansborg og Holmens Kanal.

Barfoed Group udvikler ejendommen til detail- og restaurantlejemål i stueplan og 20 eksklusive lejelejligheder på de øvrige etager i forskellige størrelser fra cirka 100 kvm til cirka 250 kvm og flere af lejemålene får tagterrasser.

Lejlighederne vil blive indrettet og ombygget i en meget høj kvalitet med et bevidst valg af lækre og tidsløse materialer samt et meget højt udstyrsniveau.

- Det er koncernens største udviklingsprojekt i bestående ejendomme i vores mere end 100 årige historie, og det er vores forventning at ejendommen efter endt udvikling vil have en værdi på mellem 300 og 325 mio kr. Vi er selv totalentreprenør på ombygningen, men udfører ombygningen i et tæt samarbejde med dygtige fagentreprenører, som samarbejder med koncernen på andre projekter samtidig med, at den daglige ledelse af byggeriet leder bygge processen i samråd med ejerkredsen af koncernen – det er en styrke i en krævende proces, siger koncerndirektør Frederik Barfoed fra Barfoed Group.

Købt i 2007

Højbro Plads 4 blev opført i 1796-97 efter Københavns Brand af forlægger og bogtrykker J.F Schultz som en nyklassicistisk københavnerejendom af arkitekten C. F. Harsdorff.

I 1993 gennemgik ejendommen en større ombygning til Miljøministeriet, som boede i ejendommen frem til 2011.

Ombygningen til Miljøministeriet til kontorformål gjorde facaderne mere lukkede og langt mere anonyme og gemte udsigten væk til en af Københavns flotte pladser.

Barfoed Group købte ejendommen i 2007 af MP Pension hvor Miljøministeriet var lejer og efter de opsagde lejemålet og søgte en mere sekundær placering gav det ejendommens ejer mulighed for i 2011/12 at opstarte det omfattende udviklingsprojekt, som nu igangsættes i 2014.

Projektet forventes at være helt færdigt i første kvartal 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111