23948sdkhjf

Konkurrence afgjort: Årstiderne vinder opgave om forvandling af PFA-domicil

Tegnestuen Årstiderne Arkitekter og rådgiverne fra Sweco skal stå for forvandlingen af markant domicil i hovedstaden
Konkurrencen om transformation og revitalisering af PFAs markante hovedsæde i Københavns Nordhavn er nu afgjort, med Årstiderne Arkitekter og Sweco som vindere.

Den gamle industrihavn er nu i fuld gang med at blive forvandlet til et pulserende urbant miljø, med potentiale til at blive et af hovedstadens mest attraktive kvarterer.

Karakterfuld arkitektur

Årstiderne Arkitekter, der p.t. beskæftiger cirka 300 medarbejdere, er stolte over at have vundet konkurrencen, og ser frem til at bidrage til at integrere hovedsædet, kaldet Marina Park, i havnemiljøet.

Med udgangspunkt i konkurrencens vinderforslag er Årstiderne nu sammen med PFA og Sweco i gang med at definere programmet og den videre proces for opgaven.

"Med afsæt i Marina Parks karakterfulde arkitektoniske aftryk, er visionen at nyfortolke PFAs domicil som en moderne, urban og levende arbejdsplads", lyder det fra tegnestuen i en pressemeddelelse.

Omsætning på 150 mio.

Årstiderne Arkitekter blev etableret i Silkeborg i 1985 og er i dag blandt de store tegnestuer i Danmark, med en årlig koncern-omsætning på over 150 mio. kroner.

Virksomheden har i alt seks tegnestuer i Silkeborg, Herning, København, Oslo samt Nesbyen i Norge, Göteborg i Sverige og i Dakar, Bangladesh. Det syvende kontor åbner i denne måned i Aarhus.

Tegnestuen arbejder inden for design, byplanlægning, landskabsplanlægning, transformation og bygningsarkitektur, og har inddelt sine kerneområder i fem segmenter, nemlig living, shopping, working, leisure og education.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25