23948sdkhjf

Friis & Moltke styrker sin profil

Fire medarbejdere med nøgleroller i arkitektvirksomheden Friis & Moltke skal i samspil med partnerkredsen medvirke til at videreudvikle tegnestuen
Arkitektvirksomheen Friis & Moltke har udnævnt fire af sine medarbejdere til associates med henblik på at styrke tegnestuens udvikling og profil.

Det drejer sig om arkitekterne Gudrun Schack Østergaard, Thomas Ruus Christensen, Anders Christian Bregnballe samt bygningskonstruktør Thomas Hjortlund Svendsen. De tre førstnævnte har alle været hos Friis & Moltke i en årrække og deltaget i udviklingen af en lang række af tegnestuens markante og prisbelønnede byggerier. Thomas Hjortlund Svendsen kom for knap et år siden til Friis & Moltke.

Fremtidssikring

"De fire associates indtager nøgleroller i organisationen og vil i et tæt samspil med partnerkredsen medvirke ved videreudviklingen af virksomheden", siger adm. direktør Jens Ole Bahr.

"Med udnævnelsen ønsker vi at fremtidssikre tegnestuens strategiske udvikling og fokus - og samtidig understøtte fortsættelsen af den positive udvikling og vækst, som virksomheden er inde i. Vi har travlt med rigtig mange spændende opgaver for øjeblikket - det er derfor uhyre vigtigt for os, at vi til stadighed kan fastholde den arkitektoniske kvalitet", tilføjer han.

De fire nye associates har hver deres ansvarsområde, således fortsætter Gudrun Schack Østergaard som leder af sundhedsafdelingen og Thomas Hjortlund Svendsen som projekteringschef. Thomas Ruus Christensen og Anders Christian Bregnballe er udnævnt til henholdsvis kreativ leder og proces- og udviklingsleder.

kargaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25