23948sdkhjf

Duravit tager ny teknologi i brug

Det kræver en ekstrem præcis proces at integrere vask med underskab
Duravit har udviklet en ny metode, der lever op til de højeste kvalitets- og designkrav til et smukt badeværelsemiljø. Ved at lade porcelænsvasken gå i et med underskabets overflade skabes en perfekt helhed: vaskeskabet får et helt nyt, elegant look, ifølge virksomheden.

I den nye såkaldte c-bonded-version, som Duravit kalder den nye teknologi, integreres porcelænsvasken med underskabet i en kompliceret og ekstremt præcis proces. Resultatet af den tekniske løsning er, at porcelæn og skab fremstår som en helhed. Porcelænsmaterialets tykkelse er skjult for øjet og reduceret til en markant rille, der i overgangen mellem den kølige, glatte keramiske overflade og træets naturlige struktur føles behagelig at røre ved.

Robust og slidstærk

Den integrerede, c-bonded løsning er imidlertid ikke blot imponerende at se på og røre ved. Det patenterede keramiske materiale, DuraCeram®, der tillader den præcise integrering, er yderst robust og slidstærkt.

Der er store, praktiske skuffer, og de glatte overflader er nemme og hurtige at rengøre, ifølge virksomheden. Det er første gang Duravit benytter c-bonded til designerserien Darling New og møbelprogrammet L-Cube.

kargaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109