23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Reesink Turfcare DK, Loxam, Aarstiderne Arkitekter og Aalborg Kommune
Reesink Turfcare DK

Michael Jensen er ansat som salgskonsulent hos Reesink Turfcare DK, der er eneimpotør af have- og parkvedligeholdelsesmaskiner fra den amerikanske producent Toro.

Han har solid salgs- og teknisk erfaring fra maskinbranchen med i bagagen og er startet i jobbet samtidig med Lely Turfcares navneskifte til Reesink Turfcare DK A/S. Navneskiftet er sket i forbindelse med hollandske Royal Reesinks opkøb af de danske og engelske Lely Turfcare-selskaber tidligere på måneden.

I sin nye stilling bliver Michael Jensen ansvarlig for salget til slutbrugerne i have- og parksegmentet på Sjælland.

Loxam

Materieludlejningsvirksomheden Loxam har ansat nye medarbejdere

Brian Rasmussen, 45 år, er ansat som ny afdelingsleder virksomhedens rental-afdeling i Fredericia. Han kommer fra dør- og portbranchen, hvor han i de seneste otte år har fungeret som Key Account Manager med ansvaret for salg af automatiske døre og porte i Jylland og på Fyn

Lars Merrild, 41 år, er ansat som ny udlejningskonsulent i virksomhedens rental-afdeling i Roskilde. Han har tidligere været bygge- og entrepriseleder, men har siden 2007 arbejdet i udlejningsbranchen, hvor han har opnået et stort produktkendskab og et omfattende netværk i både bygge- og anlægsbranchen.

Aarstiderne Arkitekter

Mikkel Westfall er udnævnt til partner og kreativ direktør i arkitektvirksomheden. Udnævnelsen kommer efter Mikkel Westfall har været dybt involveret i den udvikling, der har bidraget til den oprindeligt jyske tegnestue i København. Ud over Danmark har Aarstiderne Arkitekter i dag afdelinger i Norge, Sverige og Bangladesh.

Foruden Mikkel Westfall udgøres tegnestuens direktion fremover af adm. direktør Torben Klausen samt stiftende partner, arkitekt MAA, Per Laustsen.

Aalborg Kommune

Svend Erik Pedersen, 49 år, er ansat som stadsingeniør i Aalborg Kommunes by- og landskabsforvaltning. Han er civilingeniør fra Aalborg Universitet 1992 og har en masteruddannelse fra universitetet i Liverpool og kommer fra en stilling som markedsdirektør for Nordjylland hos ingeniør- og rådgivningsvirksomheden Rambøll.

Svend Erik Pedersen kom til Rambøll i 2005 som projektleder i virksomhedens Aalborg-afdeling og blev i 2010 udnævnt til afdelingsleder og senere samme år markedsdirektør.

Tidligere har Svend Erik Pedersen blandt andet arbejdet som ingeniør ved Nordjyllands Amts teknik- og miljøforvaltning og som ingeniør ved statshavneadministrationen i Frederikshavn.

Desuden har han undervist i it-software ved Data Institut Nord. Svend Erik Pedersen tiltræder 1. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125