23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Outline Vinduer og Hofor
Outline Vinduer

Jakob Riedel, 44 år, er ansat som projektsælger hos vinduesproducenten Outline Vinduer A/S i Farsø. Han er uddannet tømrer i 1992 og kommer seneste fra en stilling hos vinduesproducenten Kastrup Vinduer, hvor han gennem de seneste tre år har haft ansvaret for større projekter på Sjælland. Tidligere har han arbejdet som servicemontør i 15 år, heraf de 10 i tæt samarbejde med Outline Vinduer.

I sin nye stilling bliver Jakob Riedel ansvarlig for projektsalg i området øst for Storebælt, hvor hans primære arbejdsopgaver omfatter salg og præsentation af Outlines produkter og serviceydelser samt pleje og rådgivning af kunder.

Hofor

Jane Egebjerg Andersen, 42 år, tiltræder torsdag stillingen som forsyningsdirektør for fjernvarme, bygas og kraftvarme hos forsyningsselskabet Hofor. Hun er uddannet cand.merc.mat. fra Copenhagen Business School (CBS) og kommer senest fra en stilling som head of asset performance optimisation & central maintenance and technology hos forsyningsselskabet Vattenfall.

Jane Egebjerg Andersen har arbejdet inden for energiforsyningsområdet gennem hele sin karriere. Hun begyndte i 1998 hos den daværende kraftværkssammenslutning Elkraft og har fulgt liberaliseringen af elsektoren fra begyndelsen. Siden kom hun til det daværende E2, der i dag indgår i Dong Energy.

Her arbejdede Jane Egebjerg Andersen inden for de kommercielle områder med fokus på især risikostyring og senere hen brændselsindkøb. I 2006 skiftede hun til Vattenfall, hvor hun frem til i dag blandt andet har arbejdet med selskabets kraftværker, heriblandt Amagerværket, og hele værdikæden omkring dem.

Hun har især haft fokus på brændsler til værkerne og ledet det strategiske arbejde omkring indkøb og prissikring af kul og biomasse og desuden været med til at etablere det datterselskab hos Vattenfall, som står for kulindkøb til hele koncernen. Endelig har hendes fokus også været på at lede selskabets indsatser i Danmark omkring optimering, vedligehold og teknologi.

I sin nye stilling hos hos Hofor skal Jane Egebjerg Andersen være med til at videreføre den udvikling, som områderne Fjernvarme, Kraftvarmeproduktion og Bygas er inde i.

Hun kommer således til at være med til at drive Hofors arbejde med at omlægge Amagerværket fra kul til bæredygtig biomasse og gøre fjernvarmen og bygassen klimavenlig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219