23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Unicon, Danielsen Architecture, Steni Danmark og Krifa
Unicon

Færdigbetonproducenten Unicon har ansat nye medarbejdere.

Anders Bang Andersen, 36 år, (36) er ansat som project & portfolio manager i marketing, projekt- og forretningsudviklingsfunktionen. Han er uddannet cand.merc. og IPMA-certificeret projektleder og kommer senest fra en stilling som projektleder og SAP-konsulent hos IT-virksomheden Itelligence. Tidligere har Anders Bang Andersen været ansat som SAP-konsulent hos fødevarevirksomheden Royal Greenland.

I sin nye stilling hos Unicon bliver hans primære opgaver at varetage virksomhedens administrative produktions- og IT-processer. Anders Bang Andersen kommer til at have sin daglige gang på kontoret i Aalborg.

Timmy Laustsen Nielsen, 54 år, er ansat som områdechef i Midt- og Vestjylland. Han er oprindeligt uddannet mekaniker og derefter officersuddannet i hæren. Siden har han efteruddannet sig inden for projektledelse og coaching. Timmy Laustsen Nielsen har også en Green Belt-certificering i ledelsesfilosofien Lean Six Sigma. Han kommer senest fra en stilling som interim manager hos konsulentvirksomheden RLG International, hvor han også tidligere har arbejdet som senior project manager.

I sin nye stilling hos Unicon vil Timmy Laustsen Nielsen blandt andet få det praktiske og økonomiske ansvar for ordremodtagelse og leveranceprocesser samt personaleansvar for produktionsassistenter og chauffører. Han kommer til at have sin daglige gang på Unicons fabrik i Herning.

Danielsen Architecture

Lise M. Bækgaard er udnævnt til associeret partner i arkitektvirksomheden Danielsen Architecture. Hun er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2007 og blev samme år ansat hos Danielsen Architecture.

Lise M. Bækgaard har blandt andet arbejdet med projekter som Kajkanten, Turbinehuset, SOPU, Radiorækkerne, projekter i Carlsberg Byen og de mange boligkarreer tegnestuen arbejder på i Ørestad Syd.

Steni Danmark

Michael Milert Hansen, 42 år, er ansat som teknisk konsulent hos facade-, tag- og interiørpladeleverandøren Steni Danmark. Han er uddannet diplomingeniør på Ingeniørhøjskolen Aarhus med speciale i bærende konstruktioner og kommer senest fra en stilling som salgskonsulent hos facadeentreprenørvirksomheden HSHansen.

Tidligere har Michael Milert Hansen arbejdet i lignende stillinger hos blandt andre Taasinge Elementer, Velfac, Sto Danmark og Rheinzink Danmark.

I sin nye stilling hos Steni Danmark skal Michael Milert Hansen varetage salg og projektrådgivning over for bygherrer, rådgivere og entreprenører i Aarhus og Nordjylland.

Privat bor Michael Milert Hansen med sin kone og to børn i Søften nord for Aarhus. I sin fritid er han drengefodboldtræner i Søften GF, hvor han også selv spiller Old Boys-fodbold. Herudover går fritiden med windsurfing, alpinski og fiskeri, ligesom han løber meget og blandt andet har gennemført Berlin Marathon og North See Beach Marathon.

Krifa

René Sølvsteen Nissen job- og karrierekonsulent i fagforbundet og a-kassen Krifa fylder 40 år på mandag.

Han er uddannet cand.theol. og master i afrikanske studier og har været direktør og og forlagsleder i Soma Biblia, et tanzaniansk litteraturprojekt.

I foråret 2015 blev René Sølvsteen Nissen, der privat bor i Køge, job- og karrierekonsulent i Krifas afdeling i Næstved. Fritiden bruger han blandt andet på at være prædikant i den kristne bevægelse Luthersk Mission og som hobbybiavler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109