23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Niras, Moe, Schønherr og Væksthus Syddanmark
Intego

Jesper Førby Pedersen er ansat som serviceleder inden for el-teknisk installation og service hos teknikentreprenøren Intego i Aalborg. Han er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling hos Aut. el-installatør Jens Meldgaard i Aalborg.

Niras

Mogens Lund Skovhus, 39 år, er ansat som konstruktionsingeniør og specialist i betonelementbyggeri hos rådgivningsvirksomheden Niras. Han er uddannet civilingeniør og kommer senest fra en stilling som konstruktionsingeniør og projektleder hos betonelementproducenten Spæncom, hvor han arbejdede gennem 11 år, blandt andet med projekteringen af entreprenørkoncernen MT Højgaards hovedkvarter i Søborg ved København.

I sin nye stilling bliver Mogens Lund Skovhus’ første opgave at projektere et større elementbyggeri i Nørresundby.

Moe

Peter Mortensen er udnævnt til kompetencechef for fagområdet BIM Tekla hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe. Han er uddannet diplomingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har i alt 17 års erfaring, hvoraf de 14 er fra entreprenørbranchen.

Peter Mortensen arbejder i divisionen Energi & Industri i København og skal med udnævnelsen være med til at styrke brugen af konstruktionsprogrammet Tekla hos Moe.

Hans ansvarsområde omfatter support, udvikling, drift og undervisning af kollegaer.

Schønherr

Landskabsarkitektvirksomheden Schønherr har udnævnt fem medarbejdere til associerede partnere.

Det drejer sig om arkitekterne Sanne Slot Hansen, Andrew Place, Mi Koudal Randlev, Lars Nybye Michel og Rasmus Stougaard.

Samtidig med udvidelsen af partnerkredsen styrker Schønherr sin bestyrelse med tidligere direktør i den filantropiske fond Realdania Hans Peter Svendler. Hans Peter Svendler er uddannet arkitekt, MAA, og har tidligere blandt andet været forskningschef ved Arkitektskolen Aarhus.

I øvrigt består Schønherrs bestyrelse af Anna Libak, der er udlandsredaktør på avisen Berlingske, Leif Støy, der er tidligere direktør for Rambøll Management, arkitekt Kim Christiansen samt virksomhedens grundlægger, Torben Schønherr.

Væksthus Syddanmark

Henrik Noes Piester, 39 år, er ansat som analysefagchef i erhvervsrådgivningsvirksomheden Væksthus Syddanmark, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at skabe arbejdspladser og øge omsætningen og eksporten.

Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og kommer senest fra en stilling som chefanalytiker hos konsulenthuset Oxford Research.

Tidligere har Henrik Noes Piester blandt andet arbejdet som specialkonsulent i Erhvervsstyrelsen og hos Teknologisk Institut samt drevet egen virksomhed med fokus på EU-støtterådgivning.

I sin nye stilling hos Væksthus Syddanmark skal han arbejdet med data- og analyseopgaver, der dokumenterer effekten af organisationens vejledning til vækstvirksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188