23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Windoor Danmark, Sweco, Silhorko-Eurowater og Flonidan
Intego

Kurt Greve er ansat som projektleder inden for automation hos teknikentreprenøren Intego i Aalborg. Kurt Greve er uddannet elektroniktekniker og kommer senest fra en stilling som softwarearkitekt hos Grundfos IS Development Factory.

Windoor Danmark

Altanspecialisten Windoor Danmark har ansat nye medarbejdere.

Jesper Larsson, 38 år, er ansat som konsulent. Han er tidligere direktør hos altanproducenten Balco og kommer med mange års erfaring af byggebranche og stort kendskab til altanbranchen.

Jesper Larsson har desuden været været fleet & key account manager hos elværktøjs- og befæstigelseskomponentproducenten Hilti, partner i en konsulentvirksomhed og senest salgs- og eventchef hos KIF Fodbold. Den fodboldglade Jesper Larsson er nu ansvarlig for salget af Windoor-altaner øst for Storebælt samt for at udvikle markedet.

Peter Dilling-Hansen, 50 år, er ansat som projektleder. Han er uddannet teknisk assistent inden for byggeriet og kommer senest fra en stilling som projektleder hos teknikentreprenøren Novenco Marine & Offshore. Peter Dilling-Hansen har over 30 års erfaring med salg og projektledelse fra blandt andre Nordic Sugar, York Fire Fighting og Man Diesel.

John Larsen, 48 år, er ansat som servicemand. Han er uddannet plads- og konstruktionssmed og har mange års erfaring med vedligehold og produktion fra blandt andre Annex Panel og Hyma A/S.

I sin nye stilling hos Windoor Danmark skal John Larsen servicere opsatte altaner i hele landet.

Sweco

Rådgivningsvirksomheden Sweco har ansat nye medarbejdere.

Jesper Kruse er ansat som driftsrådgiver i facilities management-afdelingen i Kolding. Han kommer senest fra en stilling som asset manager hos Københavns Lufthavne og har tidligere været ansat i det daværende Grontmij, der i dag er en del af Sweco.

Christian Walldeskog Nielsen er ansat som IT-ingeniør i facilities management-afdelingen i Glostrup. Haner nyuddannet it-diplomingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har tidligere arbejdet som praktikant og studentermedhjælper i afdelinngen.

Silhorko-Eurowater

Jørn Urup Nielsen er ansat i en nyoprettet stilling som group sales director hos Silhorko-Eurowater, der udvikler, producerer, sælger og servicerer vandbehandlingsudstyr. Han er uddannet eksporttekniker fra handelsskolen Tietgen og videreuddannet ved bl.a. Copenhagen Business School (CBS) og Bestyrelsesinstituttet. Jørn Urup Nielsen kommer senest fra en stilling som global business unit director hos pumpeproducenten Desmi Pumping Technologi.

Han har arbejdet inden for forsyningsområdet siden 1993, hvor han blev ansat i industrikoncernen AVK International og gennem 20 år arbejdede i kommercielle funktioner. Blandt andet har han været udstationeret i Mellemøsten, Fjernøsten og Storbritannien.

I sin nye stilling hos Silhorko-Eurowater skal Jørn Urup Nielsen arbejde med koncernens udviklingsplaner og -projeketer inden for salg, salgsorganisation og salgsledelse.

Flonidan

Gasmålerproducenten Flonidan har ansat nye medarbejdere.

Morten Lang, 53 år, er ansat som CCO med ansvar for product management, salg og marketing. Han kommer fra en stilling som CCO hos overvågningsudstyrsproducenten Covidende og har tidligere arbejdet hos blandt andre energi og vandmålerproducenten Kamstrup og rådgivervirksomheden Rambøll.

Tomas Skjærris, 43 år, er ansat som senior product manager. Han er uddannet maskinmester og officer fra søværnet og kommer fra en stilling som sales manager hos filterproducenten Greenoil Standard.

Tomas Skjærris bliver ansvarlig for virksomhedens ne satsning på ultralydsgasmålere

Lis Muusmann, 47 år, er ansat som marketing manager. Hun er uddannet cand.negot. og har tidligere arbejdet som kommunikations- og marketingansvarlig hos Kamstrup og hjælpemiddelproducenten Protac.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142