23948sdkhjf

Domea skal bygge 110 boliger

Bygherrerådgiveren Domea skal stå for opførelsen af lejeboliger ved Frederikssund i Nordsjælland
I begyndelsen af 2019 skal 110 almene boliger klar til indflytning i byudviklingsprojektet Vinge lidt uden for Frederikssund i Nordsjælland. Bag boligbyggeriet står Boligselskabet Rosenvænget i Frederikssund, der har valgt Domea.dk som bygherrerådgiver.

”Det betyder meget for os at være med i projektet, fordi vi gerne vil være med dér, hvor der sker noget,” siger formand Kim Randrup.

Vinge by er et boligkvarter med S-togstation, bibliotek, landskabsbro, grønne områder, erhverv, vandforsyning og spildevandsanlæg, der skyder op fra bunden.

Det er Frederikssund Kommune, Frederikssund Spildevand, Frederikssund Vand, Transport- og Bygningsministeriet v/ Banedanmark samt Boligselskabet Rosenvænget, der står i spidsen for det samlede udbudsprojekt, som kommer til at koste cirka to mia. kroner.

Omfatter byggeretter

Udbuddet omfatter 75.250 kvadratmeter byggeretter samt købsretten til op til 98.610 yderligere kvadratmeter byggeretter.

De 110 boliger, som Boligselskabet Rosenvænget skal opføre, kommer til at koste 238 mio. kroner i byggeomkostninger og får en central placering ved S-togsstationen.

Ifølge projektudviklingschef Karsten Pedersen fra Domea.dk bliver der tale om almene lejeboliger af høj kvalitet til en overkommelig husleje. Det kommer til at koste lige over 7.000 kroner om måneden at leje en treværelses lejlighed på 80 kvadratmeter, fortæller han.

Byggeriet indrettes med tre typer af bolig – henholdsvis to, tre og fire værelser – der varierer i størrelse fra 70 til 110 kvadratmeter. I projektet er der fokus på at anvende gode klima- og miljøvenlige materialer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11