23948sdkhjf

Gammelt pakhus bliver kontorhotel

Tidligere adm. direktør i Badmodul A/S dropper byggebranchen og starter kontorhotel
Et gammelt gult pakhus fra 1783 bliver fra den 1. august rammen om et helt nyt københavnsk kontorhotel.

Bagmanden er den tidligere adm. direktør i Badmodul A/S, Malthe Vad, der står bag det nye koncept WeOffices A/S, hvor den røde tråd er ordet We.

“Nu og i den nære fremtid tror jeg på at de traditionelle kontorer bliver “outdatet” , idet vi(we) søger fælleskabet, servicen, fleksibiliteten og deleøkonomien i en højere grad end den allerede ses idag - også indenfor ejendomsbranchens mere traditionelle erhverv", udtaler Malthe Vad i en pressemeddelelse.

Det gule pakhus med i Strandgade blev opført i 1783 for agent Bertel Madsen. Bygningen bestod dengang af tre etager, men blev i 1874 omdannet til de nuværende fem etager.

Ikke for meget larm

I dag ejes ejendommen af C.W. Obel Ejendomme A/S og huser traditionelle kontorlejemål. Den 1.august rykker kontorhotellet WeOffices ind og tilbyder alt indenfor lukket kontorer, skrivebordspladser, flexpladser, mødepladser og alle tænkelige services til at drive en moderne virksomhed og med et stort tvist af nytænkning.

”Det bliver et nytænkende sted uden for meget “larm”, som man kender det fra traditionelle kontorfælleskaber, og vi går efter alle brancher, der vil være en del af vores offline og online community”, understreger Malthe Vad.

Huset får et eksklusivt præg med et tvist af lækre farver og kreative løsninger. Indretning bidrager til de store drømme og kreative tanker.

Pauserne kan holdes i relax -området hvor man kan lade de store puder omfavne én imens man nyder en kop kaffe eller the.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141