23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Kopp Sorø, Tekniq, Gaihede, Niras, KPK Døre og Vinduer, B. & V. Kristensen, Borum Byggerådgivning, Cito og Dansk Konstruktions- og Betoninstitut
Kopp Sorø

Mogens Mouritsen, byggeleder og bestyrelsesmedlem i byggevirksomheden Kopp Sorø, fylder 50 år i dag. Han er oprindeligt uddannet glarmester, men gennem de seneste 20 år arbejdet først som tømrer og siden som byggeleder.

I 1990’erne begyndte Mogens Mouritsen sammen med sin bror Lars og arbejde med renoveringsopgaver i hovedstadsområdet. Siden gik de ind i nyhusmarkedet med firmaet Lersøhuset, og for ti år siden blev Kopp Sorø en del af aktiviteterne.

Mogens Mouritsen har de seneste år blandt andet arbejdet med renovering af bevaringsværdige bygninger i samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen

Tekniq

Anne Birkelund, 53 år, er ansat som kommunikationschef i vvs- og elbrancheorganisationen Tekniq. Hun er cand.phil. i historie fra Københavns Universitet og har taget den journalistiske tillægsuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Anne Birkelund kommer senest fra en stilling som chefkonsulent i arbejdsgiverorganisationen Dansk Erhverv, hvor hun blandt andet arbejdede med sociale medier, presse og kampagner.

I sit nye job får Anne Birkelund ansvaret for at udvikle og styrke kommunikationen med Tekniqs medlemmer og omverdenen. Hun skal lede kommunikationsafdelingens seks medarbejdere og desuden indgå som medlem af Tekniqs ledelse.

Gaihede

Nikolaj Klein er ansat som projektleder hos ingeniør- og arkitektvirksomheden Gaihede. Han er oprindeligt uddannet tømrer og siden bygningskonstruktør. Siden afslutningen af sin konstruktøruddannelse på Københavns Erhvervsakademi (KEA) i 2006 har Nicolai Klein arbejdet hos bl.a. ingeniørfirmaet Lemming & Eriksson og altanspecialisten Windoor Danmark.

I sit nye job hos Gaihede skal Nikolaj Klein arbejde med vedligeholdelses- og renoveringsprojekter.

Niras

Kasper Brønd Tagesen, 27 år, er ansat som BIM-specialist hos rådgivningsvirksomheden Niras.

Han er uddannet cand.scient.techn. i ledelse og bygningsinformatik fra Aalborg Universitet og har tidligere været ansat hos en arkitekttegnestue, hvor han udviklede et typehuskoncept, og hos startup-virksomheden Likan i Odense, der udvikler softwareværktøjer til digitalt byggeri og løser projekteringsopgaver.

I sin nye stilling hos Niras skal Kasper Brønd Tagesen være med til at fastholde og styrke virksomhedens position inden for brug af digitale værktøjer i byggeprocessen, dels ved at udføre modelleringsarbejde i 3D-projekter, dels ved at deltage i firmaets interne udviklingsarbejde inden for BIM.

KPK Døre og Vinduer

Trine Aviaja Møller Jørgensen, 29 år, er ansat som salgsassistent hos dør- og vinduesproducenten KPK Døre og Vinduer.

Hun er uddannet salgsassistent i 2009 og kommer senest fra en stilling som salgsleder i tøjbutikken H&M i Thisted.

Hus KPK Døre og Vinduer bliver Trine Aviaja Møller Jørgensens primære opgaver ordreindtastning, fakturering, advisering og kontorarbejde generelt.

B. & V. Kristensen

Gudmund Kristensen og Stig Kristensen er indtrådt i direktionen hos den vestjyske murer-, entreprenør- og kloakvirksomhed B. & V. Kristensen A/S i stedet for Kenneth Kristensen. Samtidig er Finn Juhl udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Stig Kristensen, der forbliver i bestyrelsen. Endelig er Gudmund Kristensen udtrådt af bestyrelsen.

Borum Byggerådgivning

Claus Herborg Borum er fratrådt som bestyrelsesformand hos i byggerådgivningsvirksomheden Borum Byggerådgivning ApS. Samtidig er Per Andersen og Ole Dreyer Wogensen udtrådt af bestyrelsen.

Cito

Morten Lindholt Laursen er indtrådt som administrerende direktør hos materieludlejningsvirksomheden Cito A/S i stedet for Peter Fischer Kjær. Samtidig er Jens Jakob Jakobsen udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Morten Lindholt Laursen, der forbliver i bestyrelsen.

Dansk Konstruktions- og Betoninstitut

Asger Knudsen og Martin Hoff Ludvigsen er indtrådt i bestyrelsen hos efteruddannelsesvirksomheden Dansk Konstruktions- og Betoninstitut A/S i stedet for Poul Hededal og Arne Buhl Petersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172