23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Adserballe & Knudsen, Mangor & Nagel, Unik Funkis, Hededanmark og Leasing Fyn
Adserballe & Knudsen

Byggevirksomheden Adserballe & Knudsen har ansat nye medarbejdere.

Karina Frid, 43 år, er ansat senior projektleder.

Hun er uddannet bygningskonstruktør og har mange års erfaring som projektleder, senest i Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl.

Hos Adserballe & Knudsen bliver Karina Frids første opgave en totalentreprise på ombygning og udvidelse af Solvangskolen i Farum, i alt 1.800 kvm med klasselokaler og fællesområder.

Fritiden bruger Karina Frid på sin 13- årige datter, familien og venner og kunstmaleri, når tiden tillader det.

Anton Aagaard, 26 år er ansat som byggeleder.

Han er uddannet bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervs Akademi (KEA) i år og har tidligere arbejdet med byggeledelse og projektering hos JJW Arkitekter og Jesper Malm Arkitekter.

Anton Aagaard er den ene af to funktionærer på byggepladsen Solvangsskolen i Farum. Projektet er en totalentreprise, hvor Anton Aagaard har ansvaret for de godt 20 håndværkere, der opfører 1.800 kvadratmeter med klasselokaler og fællesområde i en let konstruktion.

Fritiden bruger Anton Aagaard gerne på sejlads og på fodbold i sin lokale klub, FC Sydhavnen i København.

Mangor & Nagel

Lars Rath er ansat som arkitekt hos Mangor & Nagel A/S.

Han tog afgang som arkitekt i 2001 fra Boje Lundgaards afdeling på Kunstakademiets Arkitektskole i København og kommer fra en stilling hos White Arkitekter. Gennem sin karriere har Lars Rath blandt andet været medejer af Johansen & Partnere i Roskilde.

Gennem de seneste ti år har Lars Rath medvirket ved tilblivelsen af mange både offentlige byggerier, almene og private boligbyggerier samt erhvervsbyggerier i samarbejde med bygherrer og øvrige parter, heriblandt et nyt, stort domicil for den internationale høreapparatsvirksomhed Widex i Lynge i Nordsjælland. Lars Rath stod for projektledelsen i det komplekse byggeri på 36.000 kvm.

Hos Mangor og Nagel kommer Lars Rath til at arbejde fra afdelingen i Roskilde, som blandt andet står bag projekterne Hospice Sjælland, Himmelev Sognegård og senest ejerboligerne Himmelev Have.

Unik Funkis

Piet Hyldahl ansat i en nyoprettet stilling som salgs- og marketingchef hos Unik Funkis Døre & Vinduer A/S.

Piet Hyldahl har mange års erfaring fra byggebranchen og har gennem de seneste ni år som salgs- og marketingchef i vinduesbranchen.

I sin nye stilling hos Unik Funkis Døre & Vinduer Piet Hyldahl i samarbejde med salgsafdelingen være ansvarlig for at udvikle og målrette aktiviteterne mod fortsat vækst og positionering på markedet.

Hededanmark

Jacob Christiansen er udnævnt til forretningsudviklingschef hos Hededanmark.

Han er uddannet HD(A) fra Copenhagen Business School (CBS) og har en SIMI-diplomuddannelse, ligeledes fra CBS.

Med udnævnelsen får Jacob Christiansen det overordnede ansvar for Hededanmarks aktiviteter inden for forretningsudvikling, herunder blandt andet samarbejder om strategi, markeds- og kundeundersøgelser, salg, ledelse og HR. Han indtræder i Hededanmarks ledergruppe.

Leasing Fyn

Danny Jeppesen, 42 år, er ansat som finansieringskonsulent i transport- og industriafdelingen hos Leasing Fyn.

Han er senest uddannet HD i afsætning og udenrigshandel har arbejdet som salgskonsulent og -chef i autobranchen gennem 18 år.

Hos Leasing Fyn skal Danny Jeppesen arbejde med billeasing-kunder over hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094