23948sdkhjf

Aarsleff-direktør bliver ny topchef for LM Byg A/S

Carsten Mindegaard giver den 1. august stafetten videre til afdelingsdirektør hos Aarsleff Hans Anker Nielsen
Opdateret 23/6-16 kl. 11:40: Citater fra Carsten Mindegaard og Hans Anker Nielsen er tilføjet

Nuværende afdelingsdirektør hos landets største entreprenørvirksomhed Per Aarsleff A/S Hans Anker Nielsen bliver den 1. august 2016 ny adm. direktør hos råhusentreprenøren LM Byg A/S i Greve.

Han afløser ejeren, Carsten Mindegaard, der nu træder et skridt tilbage, men fortsat vil have sin daglige gang i virksomheden.

Carsten Mindegaard overtog LM Byg A/S efter sin far i 2008 og har siden opbygget virksomheden til en af de største inden for råhusbyggeri i Danmark.

Han understreger i en pressemeddelelse, at han fortsat vil have sin gang i den snart 30 år gamle virksomhed, men med fokus på udvikling

”Medarbejderne og fællesskabet vil også fremover være et prioriteret omdrejningspunkt i hverdagen, og jeg vil fortsat være til stede som sparringpartner for alle medarbejdere. Men jeg flytter mit fokus fra drift til udvikling og vil i tæt samarbejde med bestyrelsen, Hans Anker Nielsen og virksomhedens øvrige ledelse koncentrere min indsats om at videreudvikle virksomheden og dens aktiviteter”, siger Carsten Mindegaard, der ser frem til at tage sig mere af de strategiske tiltag i virksomheden .

Opbygget afdeling fra bunden

Hans Anker Nielsen er uddannet ingeniør og kom til Per Aarsleff A/S fra et job som underdirektør i Pihl & Søn A/S og har siden sin ankomst hos Aarsleff opbygget dennes byggeafdeling.

”Hans Anker Nielsen, der gennem de seneste år som afdelingsdirektør, har opbygget byggeafdelingen hos Per Aarsleff A/S fra bunden, kommer med landets formentlig stærkeste kompetencer inden for hovedentrepriser og råhusbyggeri og har de nødvendige ambitioner til at videreudvikle LM Byg A/S til en af branchens absolutte sværvægtere”, siger Carsten Mindegaard.

Drømmejobbet

For Hans Anker Nielsen er det drømmejobbet, som venter den 1. august.

”Jeg har altid drømt om at sætte kurs som administrerende direktør i en højt specialiseret betonvirksomhed, og jeg ser jobbet hos LM Byg A/S som en enestående mulighed for at udfolde mine kompetencer på et overordnet niveau. Det er mit drømmejob. Virksomheden har på unik vis forstået at forene markedets krav om kvalitet og kompetencer, og der er ikke tvivl om, at LM Byg A/S besidder et betydeligt potentiale, som jeg glæder mig til at være med til at realisere”, udtaler Hans Anker Nielsen.

Carsten Mindegaard understregede i et interview med Licitationen – Byggeriets Dagblad i tirsdags , at LM Byg A/S for alvor trykker på vækstspeederen i 2017, hvor målet om 20 procents vækst på top- og bundlinje skal realiseres.

LM Byg A/S omsatte i 2015 for godt 400 mio. kroner og leverede et resultat før skat på 29,2 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187