23948sdkhjf

Byggemarkedskæde bliver leverandør til nyt forsikringssamarbejde

Optimera skal sammen med et landsdækkende håndværkernetværk levere byggematerialerne til udbedring af forsikringsskader i en lang række af landets forsikringsselskaber
Oriel er navnet på et nyt forsikringskoncept i Danmark, som skal sikre, at forsikringsskader udbedres på faste vilkår.

Det verdensomspændende koncept varetages i Danmark af Cunningham Lindsey Leif Hansen, der er en konsulentvirksomhed med speciale i forsikringsskader, og byggerådgiverfirmaet Temque.

De har nu indgået en aftale med byggemarkedskæden Optimera, der er en del af Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, om levering af byggematerialer til alle forsikringsskader under Oriel-paraplyen.

For Optimera kommer aftalen oven i den, byggemarkedskæden lavede tidligere på året med typehusfirmaet Milton Huse, hvor Optimera også er hovedleverandør. Med den nye forsikringsaftale kan kæden se frem til at øge omsætningen betydeligt.

Med den nye aftale får forsikringsselskaberne adgang til et landsdækkende netværk af højt specialiserede håndværkere og en byggematerialeleverandør på faste vilkår uden økonomiske overraskelser.

”Vi har valgt at samarbejde med Optimera, fordi kæden har et unikt logistikkoncept. Uanset hvor en forsikringsskade er opstået i landet, kan håndværkerne i vores netværk bestille de nødvendige byggematerialer frem til klokken 18 og få dem leveret på stedet inden næste morgen kl. 7. For forsikringsselskaberne er det en meget stor fordel at anvende faste samarbejdspartnere, som kan rykke ud hurtigt. Det betyder, at de kan imødekomme forsikringstagerne med et hurtigere professionelt setup, og derved øge kundetilfredsheden”, siger Poul Christensen, der er partner i Temque i en pressemeddelelse.

God mulighed

Hos Optimera er der ikke overraskende også stor tilfredshed med den nye aftale. Kæden står midt i en vækststrategi, og aftalen er et vigtigt skridt i denne bevægelse.

”For os er det en fantastisk mulighed for at vise, hvad vi kan på både materiale- og leverancesiden. Med et lidt fortærsket ord er det en blåstempling af vores kompetencer. Samtidig vil jeg da ikke lægge skjul på, at det er attraktivt for os at få indirekte adgang til en tragt af omsætning og opgaver hos forsikringsselskaberne. Tager vi Optimera-brillerne af, mener jeg også, at vi som samfund har gavn af, at der skabes fuld transparens i forsikringssager. Det kommer alle til gode, siger Nick Rønsner”, der salgsdirektør i Optimera, i pressemeddelelsen.

brahe
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11