23948sdkhjf

Vinduesproducent: Brexit kan få voldsomme økonomiske konsekvenser

England er største eksportmarked for Idealcombi, og vinduesproducenten frygter derfor et britisk farvel til EU i juni
Hos vinduesproducenten Idealcombi tæller man dagene til 23. juni, hvor briterne skal beslutte, om de skal vende tommelfingeren op eller ned til et fortsat medlemskab af EU.

Ud over Danmark er England virksomhedens største marked med en årlig eksport til en værdi af hen ved 100 mio. kroner. Og derfor håber Claus Winther, direktør for salg, marketing og service, at afstemningen ender med, at briterne bliver i EU.

”Jeg frygter, at et exit får voldsomme økonomiske konsekvenser for alle os, der er på det engelske marked. Lige nu kender vi ikke fremtidens økonomiske vilkår og vi oplever, at alle går og afventer beslutningen”, siger han.

Projekter på stand-by

Selv om Claus Winter betegner Idealcombi som en lille spiller på et stort marked, så har virksomheden egne bygninger og 25 medarbejdere i England, der dermed har været et stærkt fokusområde for vinduesproducenten.

”Vi mærker ikke en tilbagegang på det engelske marked, men vi kan mærke, at kunderne forholder sig afventende. Vi lander stadig ordrer, men vi har også projekter, der er på stand-by, mens vi venter på en afgørelse”, siger han og understreger at virksomheden længe har fulgt EU-debatten i Storbritannien med stor alvor.

”Nu håber vi bare, det lander rigtigt”, slutter han.

Læs også: " Britisk EU-nej kan ramme byggeriet ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11