23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Aalborg Portland, House of Energy, Fakro, Patrade og Spar Nord Leasing
Aalborg Portland

Erik Pram Nielsen er tiltrådt en stilling som product innovation and technical sales leader hos cementproducenten Aalborg Portland A/S.

Erik Pram Nielsen er uddannet civilingeniør og ph.d. inden for betonteknologi og kom til Aalborg Portland i 2004. Han kommer fra en stilling som teknisk konsulent.

I sin nye stilling får Erik Pram Nielsen ansvaret for at drive produktinnovation, produktudvikling og implementering samt analysere og foreslå potentielle strategiske samarbejder for kerneprodukter og nye produkter.

House of Energy

Preben Birr-Pedersen, 47 år, er ansat som cluster manager for den nyetablerede nordjyske energiklynge House og Energy.

Han er uddannet civilingeniør i energiteknik fra Aalborg Universitet og har en master i business administration fra Edinburgh Business School, Heriot-Watt University i Skotland og kommer fra en stilling som adm. direktør i den nationale klynge for grøn energi og miljø, Clean.

I sin nye stilling skal Preben Birr-Pedersen fastlægge House of Energys strategiske dagsorden og samle aktørkredsen, der omfatter virksomheder, organisationer og vidensinstitutioner.

Fakro

Allan Rudolf Pedersen, 37 år, er ansat som salgsansvarlig hos vinduesproducenten Fakro.

Han er uddannet tømrer og kommer senest fra en stilling som tømrerformand hos entreprenørvirksomheden Skou Gruppen. I sin nye stilling får Allan Rudolf Pedersen salgsansvaret for København, Sjælland og øerne.

Patrade

Anders Søborg Olsen er ansat som advokatfuldmægtig hos patentbureauet Patrade. Han er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet og kommer fra Dahl Advokatfirma i Viborg.

Spar Nord Leasing

Peter Bertelsen er ansat som kundechef hos erhvervsleasingvirksomheden Spar Nord Leasing.

Han kommer senest fra en stilling som key account manager hos BMW Financial Services og har tidligere været ansat hos Finans Nord A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142