23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Orbicon, Naturstyrelsen, Niras, Intego og Patrade
Orbicon

Thomas Werdelin, 43 år, er ansat som markedschef i rådgivningsvirksomheden Orbicons trafikafdeling.

Han er uddannet akademiingeniør fra Institut for Anvendt Bygge- og Miljøteknik (IABM) på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) samt eksamineret trafiksikkerhedsrevisor.

Thomas Werdelin kommer senest fra en stilling som trafikingeniør og projektleder hos rådgivningsvirksomheden ÅF – Hansen & Henneberg A/S, hvor han har været ansat i 12 år og blandt andet arbejdet med udarbejdelse af signalstrategier og projektering af trafiksignalanlæg i det meste af Danmark. Thomas Werdelin er desuden underviser på VEJ-EU kurser.

I sin nye stilling på Orbicons kontor i Roskilde skal Thomas Werdelin arbejde med trafikplanlægning. Hans fokusområder er planlægning, signalanlæg, sikkerhed og projektledelse.

Privat bor Thomas Werdelin i Hvidovre med sin kone og parrets to børn. Fritiden bruger han gerne på landevejscykling – både som tilskuer og som motionist.

Naturstyrelsen

Peter Ilsøe, 53 år, er ansat som direktør for den nye statslige styrelse Naturstyrelsen, der får hovedsæde i Randbøl ved Vejle.

Han er uddannet forstkandidat fra Københavns Universitet i 1987 og har siden efteråret stået for opbygningen af styrelsens nye organisation.

Peter Ilsøe indledte sin karriere som forstfuldmægtig i Miljøministeriet og blev siden projektleder for genskabelsen af Skjern Å’s slyngede forløb.

I 1998 blev han ansat som skovrider i Vadehavet i den daværende Skov- og Naturstyrelsen.

Peter Ilsøe tiltræder som direktør 1. juni, hvor den nuværende styrelse deles i Naturstyrelsen og Styrelsen for Vand og Naturforvaltning. Sidstnævnte får hovedsæde i København og skal ledes af Naturstyrelsens nuværende direktør, Hanne Kristensen.

Niras

Benedikte Holm Bøgelund, 38 år, er ansat hos i teamet for bygningsrenovering hos rådgivningsvirksomheden Niras.

Hun er uddannet bygningsingeniør og kommer fra et job som projektleder i A4 Arkitekter og Ingeniører, hvor hun primært arbejdede med renoveringsprojekter i etageboliger i Storkøbenhavn.

Benedikte Holm Bøgelund har ud over renovering specialiseret sig inden for klimasikring af ejendomme med udfordringer som fugtige kældre, omfangsdræn, kloak, lokal afledning af regnvand (LAR) og genbrug af regnvand.

Hos Niras skal hun arbejde med renovering i bred forstand og klimasikre bygninger for større virksomheder.

Intego

Renè Christoffersen er ansat som key account manager i forretningsområdet Industri Service Management hos teknikentreprenøren Intego.

Han har en uddannelse som elektroniktekniker suppleret med kurser inden for salg og personlig udvikling og kommer senest fra en stilling som salgsingeniør hos Tricon Techsoft.

Patrade

Christian Nielsen er ansat som advokat hos patentbureauet Patrade.

Han er uddannet cand.jur. fra Aalborg Universitet og kommer fra et tilsvarende job hos Advokatfirmaet Kühnel i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188