23948sdkhjf

SLA udnævner ny associeret partner

Den danske landskabsarkitekt benytter udvidelse i Oslo til at udnævne tegnestueleder
Efter mere end to år i Norge har den dansk-norske tegnestue SLA, der er en af Skandinaviens største byudviklings- og landskabstegnestuer, fået eget tag over hovedet i den norske hovedstad.

Efter at have boet til leje siden sin etablering i Norge i januar 2014, er SLA Oslo flyttet i egne, faste lokaler i Torggata i det centrale Oslo.

”Med vores nye kontorer har vi fået et perfekt udgangspunkt for at fortsætte den gode udvikling, som SLA Oslo har oplevet siden sin start i 2014. Vi har vækstet stærkt både mandskabsmæssigt og med hensyn til hvilke opgaver, vi tager ind. Det er for at styrke og fortsætte denne udvikling, at vi nu investerer i nye og større kontorer,” siger partner og adm. direktør i SLA, Mette Skjold, i en pressemeddelelse.

Stor vækst

I forbindelse med indflytningen i de nye kontorer udnævnes SLA Oslos tegnestuechef, Louise Fiil Hansen, samtidig til associeret partner.

”Louise Fiil Hansen har siden etableringen for to år siden ledet SLA Oslo til stor vækst, mange nye projekter og stærke kunde- og samarbejdsrelationer. Genopbygningen af Regjeringskvartalet efter terrorangrebet i 2011, sikringen af Stortinget og transformeringen af Oslos centrale havn er bare nogen af de mange opgaver, SLA Oslo har løst. At Louise nu udnævnes til associeret partner er et led i ambitionen om at fortsætte denne vækst og udvikling,” siger Mette Skjold.

SLA blev grundlagt i København i 1994 og ledes i dag af tre partnere: Stig L. Andersson, Mette Skjold og Rasmus Astrup, mens Louise Fiil Hansen altså nu er associeret partner. Virksomheden har 55 medarbejdere og kontorer i København, Oslo og Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125