23948sdkhjf

Ejendomsforvalter får ny landechef

Aberdeen Asset Management har udnævnt Henrik Kruse til chef i Danmark
Investerings- og ejendomsforvaltningsselskabet Aberdeen Asset Management har fundet afløseren for den mangeårige landechef Tonny Nielsen, som er fratrådt sin stilling.

Henrik Kruse bliver ny landechef for Danmark ligesom han fortsat vil have ansvaret for området Aberdeen Business Development.

Henrik Kruses udnævnelse følger en fælles aftale om tidligere landechef Tonny Nielsens fratrædelse, som Aberdeen formulerer det i en pressemeddelelse.

Tonny Nielsen blev ansat tilbage i 2002 for at starte Aberdeens danske kontor op, og Henrik Kruse kom til Aberdeen i 2008 som Head of Business Development og har 25 års erfaring fra den finansielle verden.

Bjarke Cloos, Head of Asset Management, Property, er samtidig udnævnt til deputy landechef.

“Under Henriks ledelse vil vores danske forretning levere fremtidig vækst og succes på tværs af vores ejendomsforretning og finansielle produkter inden for aktier, obligationer og finansielle løsninger”, kommenterer Andrew Laing, Head of the Emea Region and Deputy Chief Executive, i pressemeddelelsen.

Grundlagt i 1983

Aberdeen har for nuværende ejendomme for 55 mia. kroner under forvaltning i Danmark.

Selskabet udspringer af Aberdeen Asset Manaement PLC, som blev grundlagt i den skotske by Aberdeen i 1983. Gruppen har 31 kontorer og mere end 1.900 medarbejdere i hele verden.

Aberdeen investerer globalt på vegne af klienter fra hele verden på tværs af de fire største aktivklasser aktier, obligationer, ejendomme og individuelle løsninger.

I Danmark udgør ejendomsdelen, der består af både erhvervsejendomme og boliger, ifølge Aberdeens hjemmeside 25 procent af forretningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14