23948sdkhjf

Erhvervsmægler takker af

Kurt Albæk stopper som formand i Sadolin & Albæk
Den københavnske rådgivnings- og erhvervsmæglervirksomhed Sadolin & Albæk A/S skifter ud på formandsposten. Den mangeårige partner og stifter af virksomheden Kurt Albæk er stoppet som formand i forbindelse med generalforsamlingen.

Ny formand er i stedet Carsten Gørtz Petersen, der har været hos Sadolin & Albæk siden 2005 og indtrådte som partner i virksomheden i 2008. Han er i det daglige ansvarlig for den daglige drift af Sadolin & Albæks afdeling i Aarhus.

”Sadolin & Albæk skylder Kurt en stor tak for sit mangeårige og meget entusiastiske arbejde for virksomheden. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde nært sammen med Kurt i næsten 25 år, og han har altid lagt et kæmpe engagement i virksomheden”, siger Peter Winther, adm. direktør og partner i Sadolin & Albæk, i et opslag på Sadolin & Albæks hjemmeside.

Kurt Albæk indtrådte som partner og direktør i virksomheden i 1986, og sammen med Pelle Sadolin drev han virksomheden frem til 1996, hvor Pelle Sadolin valgte at gå på pension.

Herefter videreførte Kurt Albæk virksomheden alene frem til 1999, hvor Peter Winther indtrådte som partner i virksomheden. I 2009 trådte Kurt Albæk ud af partnerkredsen, men fortsatte i bestyrelsen. I 2013 blev han valgt til formand.

Sadolin & Albæk har i dag 40 medarbejdere heraf fem partnere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188