23948sdkhjf

Kapitalfond køber stor bid af Casa

Michael Mortensens hastigt voksende entreprenør- og udviklingsselskab får ny hovedaktionær.
Casa A/S skal videreudvikle sin succesfulde forretning i samarbejde med CataCap.

Den tre år gamle kapitalfond erhverver 60 procent af aktierne i Casa, som i 2015 rundede en milliard kroner i omsætning.

Ifølge Vilhelm Hahn-Petersen, der er partner i CataCap, er det den unikke forretningsmodel, hvor Casa fungerer som byggestyrer og totalentreprenør, mens byggeriet er fuldt outsourcet, der gør selskabet attraktivt.

"Det betyder, at de løbende kan tilpasse sig markedet, fordi de hurtigt kan skalere op og ned. Casa skiller sig desuden ud ved, at de selv udvikler byggeprojekter over hele landet sammen med investorer fra ind- og udland", siger Vilhelm Hahn-Petersen.

Træder ind som CEO

Casa har en stærk pipeline og flere industrianalyser forudser, at byggeaktiviteten i Danmark vil tage til over de kommende år. Dermed er der udsigt til fortsat travlhed for de 90 medarbejdere på Casas kontorer i Horsens og København.

"Vi er vokset rigtig meget og rigtig hurtigt de seneste par år og er i øjeblikket primært begrænsede af at kunne skalere Casa hurtigt nok op til at håndtere antallet af opgaver. Derfor er vi glade for at have fundet en partner, der kan hjælpe os med at videreudvikle forretningen, så vi fortsat kan vokse og levere kvalitetsprojekter til kunder og investorer", siger Michael Mortensen, arbejdende bestyrelsesformand og grundlægger af Casa.

Han træder nu ind som CEO i selskabet og vil udgøre ledelsen i samarbejde med CFO Per Hansen og COO Peter Rosengreen. Over de næste par måneder vil de sammen med CataCap sammensætte en ny bestyrelse.
Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141