23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Danmarks Tekniske Universitet, Haderslev Kommune og Intego
Niras

Lene Holst Kjærgaard, 46 år, ingeniør og forretningschef i rådgivningsvirksomheden Niras, er udpeget som medlem af Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed under Sikkerhedsstyrelsen.

Rådet rådgiver erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) om den sikkerhedstekniske udvikling på el- og gasområdet, og Lene Holst Kjærgaard er udpeget af brancheorganisationen Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI).

Lene Holst Kjærgaard bor i Frederikssund og er hos Niras i Allerød chef for 100 specialister og rådgivere inden for byggeri og industri.

Danmarks Tekniske Universitet

Eva Bundgaard, seniorforsker ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU) har modtaget 17,5 mio. kroner af Innovationsfonden.

Pengene skal bruges til et projekt, der skal fremme kommercialiseringen af plastsolceller. Plastsolceller er lettere end traditionelle solceller og kan dermed placeres på flere typer tagkonstruktioner.

Eva Bundgaard har en kandidatgrad i kemi fra DTU og en ph.d. fra Roskilde Universitet.

Hendes projekt forventes at resulterer i mere effektive plastsolceller.

Haderslev Kommune

Esge Homilius, 44 år, er ansat som chef for teknik- og miljøforvaltningen i Haderslev Kommune.

Han er uddannet ingeniør, officer og MBA i business administration fra Aarhus Universitet og indtræder i den faste stilling som forvaltningschef efter at have været konstitueret siden sidste efterår. Indtil da arbejdede han som leder af Haderslev Kommunes daværende infrastruktur- og sikkerhedsafdeling, en struktur som nu er opgivet.

Tidligere har Esge Homilius arbejdet som sales manager hos forsvars- og sikkerhedsteknologivirksomheden Saab samt haft en karriere i Beredskabsstyrelsen. Desuden har han siden 2001 været fritidslandmand.

Esge Homilius afløser Kjell Stockfisch, der har etableret sig som selvstændig byggerådgiver.

Intego

Henrik Rasmussen er ansat som serviceleder hos el- og teknikentreprenøren Intego i Kolding.

Han er uddannet elektromekaniker og maskinmester og kommer senest fra en stilling som værkfører hos industriservicevirksomheden Pronor Industriteknik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141