23948sdkhjf

Stor kapacitet på vejområdet

Vejentreprenørerne efterlyser politiske beslutninger på vejområdet
Der har været god aktivitet på vejområdet i de seneste par år, og vejentreprenørerne har mandet op, både mandskabsmæssigt, men også med pæne investeringer i nyt materiel. Men med en større usikkerhed for det kommende år eller to, så vil de manøvrere med stor forsigtighed i markedet.

Således også hos Arkil A/S, hvor koncernchef Jesper Arkil er lidt bekymret på branchens vegne.

”Der er rigtig meget kapacitet på vejområdet som følge af de investeringer, staten har foretaget i de senere år. Der er blevet investeret pænt i nyt materiel og ansat mange mennesker, og nu kan det se ud som om, det kan ebbe lidt ud i projekterne”, siger Jesper Arkil.

Han giver udtryk for, at såfremt der ikke bliver taget nogle politiske beslutninger, så betyder det igen større overkapacitet.

”Det er meget få store projekter, der lægges op til, og derfor er det nok ikke de store projekter, vi satser på” siger Jesper Arkil til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

”Hvis vi skal investere i materiel, så er det jo noget andet, vi skal bruge i byerne end det, der skal til på de store vejanlæg”, tilføjer han.

Arkil A/S afskriver hvert år for omkring 100 mio. kroner på materiel og anskaffer således også nyt i den størrelsesorden.

”Det er et beløb som vi fastholder”, men jeg må erkende, at vi bevæger os lidt forsigtigt, for vi mangler nogle politiske beslutninger, så vi ved, hvilken vej vi skal gå”, siger han.

Læs også: " Lille fald i vejbygning i år men lidt mere aktivitet i 2017 ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283