23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Orbicon, Agrifarm, Kuben Management, Patrade og Erhvervsakademi Dania
Orbicon

Flemming Kristian Kristensen, 51 år, er ansat som afdelingschef inden for byggeri hos rådgivningsvirksomheden Orbicons kontor i Aarhus.

Han er uddannet bygningsingeniør fra Aarhus Teknikum og kommer senest fra en stilling som chefkonsulent i Aarhus Kommune.

Tidligere har Flemming Kristian Kristensen arbejdet som udviklingsdirektør på byudviklingsprojektet Helhedsplan Gellerup, hvor han udviklede og sikrede samarbejdet mellem de forskellige parter samt definerede strategi.

Hos Orbicon skal Flemming Kristensen arbejde med operativ udvikling med strategisk og taktisk perspektiv, ledelse og forretningsudvikling.

Agrifarm

Bo Rosborg, 45 år, er ansat som key account manager hos staldbyggevirksomheden Agrifarm.

Han er uddannet jordbrugsøkonom med speciale i byggeri og teknik og kommer senest fra en stilling som salgs- og projektkonsulent hos staldteknikvirksomhederne Infarm og JH Agro. Her arbejdede Bo Rosborg med salt og projektering af miljøteknologiløsninger herhjemme og i udlandet.

Bo Rosborg har tidligere været selvstændig plante- og svineproducent gennem 22 år.

Kuben Management

Henning Backe er ansat som en leder af en ny afdeling for bygherrerådgivning rettet mod den private erhvervssektor hos rådgivnings- og projektudviklingsvirksomheden Kuben Management.

Han er uddannet ingeniør og kommer senest fra en stilling som afdelingsleder og projektchef hos det rådgivende ingeniørfirma Moe. I alt har Henning Backe godt 20 års erfaring fra byggebranchen.

Han har stået i spidsen for en lang række byggeprojekter indenfor både det offentlige og private kundesegment, eksempelvis kontordomiciler, skole- samt kulturbyggerier.

Hos Kuben Management bliver Henning Backe ansvarlig for udvikling af ydelser til den private erhvervssektor, blandt andet ejendomsinvesteringsselskaber og institutionelle investorer.

Patrade

Marie Lykke Kristiansen er ansat som advokatfuldmægtig på patentvirksomheden Patrades hovedkontor i Aarhus.

Marie Lykke Kristiansen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har i de seneste tre et halvt år boet i Holland, hvor hun blandt andet har været ansat som presseassistent hos turismeorganisationen Visitdenmark.

Erhvervsakademi Dania

Flemming Glud Hansen, 48 år, er ansat som campuschef for Silkeborg-afdelingen hos Erhvervsakademi Dania, der blandt andet uddanner el- og vvs-installatører.

Han er uddannet officer, civiløkonom og MBA fra Aarhus Universitet og kommer senest fra en stilling som vicedirektør ved Handelsfagskolen i Odder.

Tidligere har Flemming Glud Hansen arbejdet som HR- og kommunikationschef hos værktøjsleverandøren Berner, som HR-manager hos møbel- og boligtilbehørskæden Jysk og som kaptajn i forsvaret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141