23948sdkhjf

Konkurrencestyrelsen godkender Cowis køb af Bascon

Integrationen mellem de to virksomheder starter med udgangen af april
Rådgivervirksomheden Cowi kan nu officielt starte indlemmelsen af bygherrerådgivervirksomheden Bascon. Det sker efter, at Konkurrencestyrelsen har godkendt Cowis køb af Bascon, som blev meldt ud i slutningen af februar.

Med godkendelsen vil Cowi i højere grad kunne levere ”'full-service' rådgivning til bygherrekunder på strategisk niveau”, som Cowi formulerer det i en pressemeddelelse.

”Vi er meget glade for Konkurrencestyrelsens godkendelse, og vi glæder os til at komme i gang med integrationen mellem vores to virksomheder og sætte nye standarder for byudvikling og strategisk bygherrerådgivning”, siger Cowis adm. direktør Lars-Peter Søbye i pressemeddelelsen.

Står bedst sammen

Cowi Danmarks direktør Jens Christoffersen forklarede i februar ved overtagelsen, at den samlede organisation langt bedre vil kunne imødekomme markedets krav om større kompleksitet i projekterne fremfor, hvis Cowi og Bascon stod alene.

Omvendt forklarede Bascon, at med integrationen i Cowis bygherrerådgivning løftes bygherrerådgiveren over i organisatoriske rammer, hvor der vil være mulighed for at fokusere på videreudvikling og opskalering af kernekompetencerne inden for strategisk bygherrerådgivning.

Integrationen mellem Bascon og Cowi Danmark starter, så snart aktieoverdragelsen er sket d. 29. april 2016. Med det nye opkøb har Cowi godt 200 medarbejdere i afdelingerne for bygherrerådgivning på virksomhedens kontorer med størst koncentration i Aarhus og København.

Afdelingerne indgår i Cow Danmarks byggeridivision, der herefter tæller godt 500 medarbejdere
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125