23948sdkhjf

GSV køber 600 lifte

Materieludlejeren har afgivet en af de største ordrer nogensinde i den danske udlejningsbranche. Liftene kommer fra flere leverandører
GSV Materieludlejning A/S har afgivet en af de største ordrer i den danske udlejningsbranche nogensinde med indkøbet af 600 lifte

Materieludlejeren er i forvejen Danmarks største udlejningsvirksomhed, og med de seneste ordrer cementerer virksomheden sin position.

”Det er mange forskellige typer lifte lige fra mindre indendørs sax- og bomlifte, til teleskoplifte, store bomlifte, men også en lang række trailerlifte”, fortæller GSV’s indkøbsdirektør, Henrik Christensen i en pressemeddelelse.

Han understreger at indkøbet handler om en større optimisme i markedet.

”Vores kunder har gang i rigtig meget renoveringsarbejde, og der anvendes i stigende grad lifte. Det samme er tilfældet på eksempelvis sygehusbyggerierne. Lifte sikrer medarbejderne en optimal arbejdshøjde, og de er fleksible og hurtige at flytte. Det er som altid kundernes efterspørgsel, der afgør vores indkøb, og derfor har vi lagt ordrer hos en række af de førende leverandører på markedet på samlet 600 lifte”, siger Henrik Christensen i pressemeddelelsen.

Et gennembrud for Magni

Blandt de helt store leverandører er MJ Hydraulik, som blandt andet leverer flere hundrede Magni-lifte og -teleskoplifte.

”For os er det en rigtig stor ordre, og vi er stolte af at være en del af den handel. Det er et gennembrud for Magni, som banker på i hele Europa med nogle virkelig konkurrencedygtige produkter, og på det danske marked er det naturligvis en vigtig reference at være massivt til stede i flåden hos Danmarks største udlejningsfirma”, udtaler salgsdirektør Lars Rønde fra MJ Hydraulik.

Også Scantruck er blandt de store leverandører med et bredt udsnit af Manitou teleskoplifte og andre typer lifte.

”Det er naturligvis dejligt, at GSV som den største udlejningsvirksomhed i Danmark vælger Manitou. Det har stor betydning for os, at Manitou bliver eksponeret på markedet gennem et førende udlejningsfirma som GSV. Det er en win-win-situation”, mener adm. direktør Bo Sundroos fra Scantruck A/S.

Blik for omkostninger

Lissner ApS er en tredje leverandør af lifte i den store pakke. Her er det de meget store JLG-bomlifte med løftehøjder fra 43 til 58 meter, der falder i øjnene.

”Vi er glade for, at GSV har set på Total Cost of Ownership – altså de samlede omkostninger ved at køre med liftene fra indkøb til afhændelse. Man kan sagtens finde lifte, der koster mindre i indkøb, men det er vigtigt at have blik for omkostningerne undervejs og for gensalgsværdien, når de skal afhændes. Der har vi med JLG en velkendt historik, som er kommet os til gode i denne sammenhæng, siger salgschef Henrik Skibsted, Lissner ApS.

De 600 lifte leveres over de kommende uger og måneder. Der er overvejende tale om en udvidelse af udlejningsflåden.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125