23948sdkhjf

Wacker Neuson er klar med nye gravemaskiner på Bauma

Maskinproducenten præsenterer en række nye modeller på verdens største maskinmesse i München
Maskinproducenten Wacker Neuson lægger op til en stærk introduktion af den nye EW65 kompakte hjulgravemaskine med en arbejdsvægt på mellem 6,5 og 7,2 ton afhængigt af udstyr.

Maskinen er den hidtil mest kompakte hjulgravemaskine og er dermed meget velegnet til de mange kloak- og ledningsopgaver i byerne.

Maskinen kan køre op til 20 km/t og kan dermed flytte sig selv fra plads til plads. Den er udstyret med såvel støtteben som dozerblad.

EW65 er nu klar til levering i Danmark og vises på verdens største maskinudstilling, Bauma, der holdes i tyske München i denne uge.

Den er ligesom andre nyere modeller fra Wacker Neuson udstyret med LUDV hydrauliksystem. Det giver en meget præcis og fintfølende hydraulik uafhængigt af belastningen.

”Det nye hydrauliksystem er en markant forbedring af Wacker Neusons gravemaskiner, og vi ser også meget frem til de helt nye modeller, som præsenteres på Bauma ligeledes med det nye smidige hydrauliksystem”, siger adm direktør Erik Høi fra Wacker Neuson i en pressemeddelelse.

Fornyelse af program

De nye gravemaskiner på bånd er henholdsvis EZ53 på 5,3 ton og EZ80 på 8,0 ton begge med kort bagende.

De nye modeller er led i fornyelsen af Wacker Neusons program af gravemaskiner, hvor der er stærkt fokus på forbedring af hydraulikken samt på kapacitet i forhold til brændstofforbrug.

En anden helt ny maskine på Bauma er dumperen DW50 med en kapacitet på 5,0 ton. Den har hydrostatisk transmission med fire-hjulstræk og kan dreje ladet 90 grader til hver side.

Den har kompakte dimensioner, og der er valgt en række tekniske og sikkerhedsmæssige løsninger, der ellers kun findes på større modeller.

Flere modeller

Inden for Wacker Neusons omfattende program af komprimeringsmateriel er der fokus på den nye fjernstyrede pladevibrator DPU130 på næsten 1.200 kg, som er udstyret med en ny avanceret fjernbetjening, der betyder, at pladevibratoren ikke blot kan styres i forskellige retninger, men den er også i stand til at køre i kurver som noget ganske unikt inden for fjernstyrede plader.

Yderligere er der en række manuelt styrede modeller, hvor der har været stor fokus på hånd-/armvibrationer i udviklingsarbejdet. Det betyder, at arbejdsmiljøet er markant forbedret på de nyeste modeller.

Wacker Neuson har en stor stand på Bauma med cirka 5.300 kvm, hvor der er mulighed for at se nærmere på et stort udvalg af maskiner både inden for maskiner, komprimeringsudstyr og betonmateriel.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11