23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Hededanmark, Sweco Danmark, Ove Arup & Partners og Orbicon
Hededanmark

Jens Schrøder, divisionsdirektør i Hededanmark, kan i disse dage fejre 25 års jubilæum i den grønne servicevirksomhed.

Som divisionsdirektør har han i de seneste 10 år stået i spidsen for udviklingen af Hededanmarks aktiviteter inden for blandt andet naturpleje, grønne anlæg, klimasikring og bæredygtig genanvendelse af restprodukter fra offentlige og private virksomheder. Han har også været tæt involveret i en række af Hededanmarks strategiske opkøb af virksomheder i Danmark og internationalt.

Jens Schrøder er oprindelig uddannet agronom fra Landbohøjskolen (i dag Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet) og har samtidig med sit arbejde i Hededanmark suppleret sit faglige og teoretiske fundament med lederuddannelse herhjemme og i udlandet.

Gennem sit arbejde i den grønne branche har han også været bestyrelsesmedlem og formand i flere brancheforeninger og interesseorganisationer.

Engagementet og interessen for natur, miljø og mennesker præger også Jens Schrøders fritid med familien, som gerne tilbringes i en sejlbåd delt med nære venner eller på jagt, kitesurfing, safari eller skiferie.

Sweco Danmark

Rune Reid Thranegaard, 46 år, er ansat som leder af gruppen Electrical and Asset Management i rådgivningsvirksomheden Sweco Danmarks energiafdeling.

Han er uddannet M.SC. i proceskontrol og B.SC. i forretningsadministration og skal være med til at sikre den fortsatte udvikling af asset management-ydelser ifølge ISO55000 til forsyningsvirksomheder inden for vand og energi.

Rune Reid Thranegaard kommer fra en stilling i rådgivningsvirksomheden Rambølls energidivision, hvor han de sidste fem år har ledet ca. 30 medarbejdere i afdelingen Control & Instrumentation.

Ove Arup & Partners

Anders Nøhr, arkitekt og associeret partner i rådgivningsvirksomheden Ove Arup & Partners, fylder 50 år i dag.

Anders Nøhr er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur. I 1994 blev han ansat hos KHR Arkitekter. Han har blandt andet været arkitekt på udbygningen af Arlanda-lufthavnen ved Stockholm. Anders Nøhr kom til Ove Arup & Partners i 2009.

Orbicon

Rolf Bekker Ravnskov, 50 år, er ansat som kloakmester hos rådgivningsvirksomheden Orbicons afdeling i Ballerup.

Han har taget kloakmesteruddannelsen og kommer fra en stilling hos skadedyrbekæmpelsesvirksomheden Wisetec. Tidligere har Rolf Bekker Ravnskov arbejdet som projektkonsulent hos Lauridsen Handel & Import, der blandt andet leverer kloak- og afløbsmateriel, og som autoriseret kloakmester og miljøkontrollør i Københavns Kommune.

Hos Orbicon skal han arbejde med rådgivning inden for kloaksystemer, klima- tilpasning og skybrudssikring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.177