23948sdkhjf

Flügger og it-firma skændes om millionregninger

Malingkoncernen Flügger mener, at den har krav på millioner, men får nu selv en inkassosag på halsen
Flügger hævder at have haft store problemer med et it-system, som har kostet malingkoncernen dyrt. Men uu indleder it-leverandøren Datacon en inkassosag, fordi Flügger nægter at betale nogle regninger for det system, som Flügger giver skylden for bøvlet. Det skriver nyhedsbureauet Ritzau Finans.

Flügger mener at have krav på en tocifret millionerstatning.

”Datacon mener, at de har et krav til gode hos os for udført arbejde, som vi på ingen måde mener, at vi skylder dem. Vi mener, at de har lavet et system med en hel masse fejl og mangler i, og at det har påført et driftstab, som vi har erstatningskrav på, siger Peter Røpke, adm. direktør hos Flügger, til Ritzau Finans.

Jan Misser, som er adm. direktør hos Datacon, afviser Flüggers erstatningskrav.

”Vi har afvist alle krav, fordi vi som fagfolk mener, at de ikke er korrekte, at de ikke har nogen relevans og ikke er i overensstemmelse med fakta. Der er en række ting kontraktuelt, der gør, at det ikke har nogen relevans. Det er ikke vores projekt. Det er Flüggers, og de har styret det. Men jeg vil hellere vente til retssagen med det her, siger han til Ritzau Finans.

Han påpeger, at Flügger tidligere har udtalt, at it-problemerne skyldes interne forhold, men det afviser malingkoncernen at have udtrykt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141