23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Patrade og Aarhus Kommune
Niras

Ask Magnussen, 36 år, er ansat hos rådgivningsvirksomheden Niras’ hovedkontor i Allerød.

Han blev færdiguddannet som stærkstrømsingeniør og elinstallatør i 2011 og arbejdede derefter hos ingeniørvirksomheden Hansen, Carlsen & Frølund A/S, der i dag er opkøbt af det svenske Tyréns. Her var Ask Magnussen involveret i flere projekter, heriblandt brandanlæg i Københavns Lufthavn samt elinstallationer i kontorbyggerier og ungdomsboliger.

Hos Niras skal han arbejde med installationer til nybyggeri og renoveringsopgaver. Det første projekt er Bryggerhuset, et nyt ungdomsbyggeri på Nørrebro med 81 boliger.

Patrade

Veronica Jacobsen er ansat som patentkonsulent på patentkontoret Patrade. Veronica Jacobsen er cand. scient. i fysik fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som examiner i Patent- og Varemærkestyrelsen, hvor hun har været ansat i 10 år.

Lasse Rosenfeld Lauridsen er også ansat som patentkonsulent hos Patrade.

Han er cand. scient. i fysik fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet med undervisning og kundesupport inden for IT-området.

Aarhus Kommune

Susanne Krawack, 61 år, er ansat som mobilitetschef i Aarhus Kommunes teknik- og miljøforvaltning.

Hun er uddannet civilingeniør inden for transport og planlægning fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og kommer fra en stilling som chefkonsulent i den grønne tænketank Concita, som hun selv har været med til at stifte.

Efter sin eksamen blev Susanne Krawack fuldmægtig i Miljøstyrelsen og derefter projektleder i rådgivningsvirksomheden Cowi. Herfra kom hun til Transportrådet. I 2002 blev Susanne Krawack direktør i konsulentvirksomheden Tetraplan og i 2007 direktør i Trekantområdet, en samarbejdsorganisation for områdets kommuner.

I Aarhus Kommune skal Susanne Krawack lede en afdeling, der arbejder med trafik- og mobilitetsplanlægning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156