23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen vinder stor renovering

I alt skal 258 lejligheder shines op med udskiftning af gamle køkkener og badeværelser. Beboerne kan desuden se frem til nye altaner
Adserballe & Knudsen skal fremtidssikre 258 lejligheder med nyt køkken og bad, altan, varme og ventilation – en ordre på i alt 110 mio. kroner.

Det er boligselskabet AAB, der igangsætter en større renovering af afd. 25 på Borups Allé i Københavns nordvestkvarter. Ejendommen fra 1925 er opført som to karréer med facade til Borups Allé.

Beboerne på adressen kan dermed se frem til en udskiftning af de gamle køkkener og bad med nye og større badeværelser med brus. I køkkenet bliver både lodrette stigestrenge og faldstammer udskiftet. Desuden får lejerne altan og nye vinduer på gårdsiden.

Dermed tegner der sig et spændende år for entreprenørvirksomheden, der lige nu arbejder med over 3.000 boliger fordelt på en række opgaver. De største projekter omfatter hver 300-400 boliger. Det betyder også, at der er mange spændende ledelsesopgaver at arbejde med, forklarer adm. direktør Karsten Hjarsø.

Ansætter flere funktionærer

”Vi har over de senere år udviklet virksomhedens kompetencer blandt andet med at tilknytte dygtige ledere på alle niveauer og med en bred indsats inden for kompetenceudvikling. Samtidig har vi udvidet kraftigt på funktionærsiden med fokus på at vinde store renoverings- og nybygningsopgaver med en vis kompleksitet og gerne i totalentreprise. Vi holder dog fast i en god andel egenproduktion, mens en del opgaver udføres med udvalgte underentreprenører”, siger han.

Med fokus på projektstyring og beboerhåndtering skal byggelederen kunne håndtere mange ting ud over det rent faglige.

”På en almindelig arbejdsdag er de inde i otte-ti boliger. Det betyder, at empati – at forstå beboernes bekymringer og hjælpe – er i fokus. De møder mange forskellige mennesker, og derfor er konflikthåndtering en vigtig del af vores kompetenceudvikling”, fortæller Karsten Hjarsø og fortsætter:

Favner bredt

”Som virksomhed favner vi bredt. Vi har ansat en del flere lærlinge og medarbejdere med særlige udfordringer. Vi har unge, der kommer med entusiasme og ny viden fra skolebænken og ældre, der har en stor robusthed og erfaring”.

Karsten Hjarsø oplyser, at omsætningen runder 500 mio. kroner, virksomhedens hidtil største volumen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.235