23948sdkhjf

Alectia udfører syn af kommunale ejendomme i København

Rådgiveren skal udarbejde vedligeholdelsesplaner for 70 procent af kommunens ejendomme
Før jul udbød Københavns Ejendomme en omfattende opgave om vedligeholdelsessyn på cirka 1.850 bygninger i København.

Efter en indledende prækvalificeringsrunde modtog Københavns Ejendomme tilbud fra fem forskellige rådgivere og har nu valgt at indgå aftale med Alectia med Kant Arkitekter og tnt arkitekter som underrådgivere.

Københavns Ejendomme administrerer og udlejer 2,6 mio. kvm af kommunens ejendomsportefølje fordelt på godt 3.500 bygninger.

Med vedligeholdelsessynene får Københavns Ejendomme et økonomisk overblik over kommunens vedligeholdelsesbehov over en 10-årig periode, inklusive detaljerede tilstandsregistreringer og prioriterede økonomiske vedligeholdsplaner for alle ejendommene.

I alt skal Alectia udarbejde vedligeholdelsessyn på 1,5 mio. kvadratmeter bygninger, svarende til cirka 70 procent af Københavns Kommunes samlede ejendomsportefølje.

Alectia skal stå for projektledelse, planlægning og styring af den samlede opgave, som omfatter besigtigelse og teknisk vurdering af bygningernes facader, ydervægge, vinduer, tage, såvel som terræn og tilhørende anlæg.

”Alectia har lang erfaring med denne type opgaver, men vi er meget bevidste om, at denne opgaves størrelse stiller ekstraordinære krav til vores ledelse af projektet, vores faglighed og vores organisations sammensætning. Derfor har vi valgt at indgå samarbejde med Kant Arkitekter og tnt arkitekter, der begge har stor erfaring med udarbejdelse af arkitektoniske vedligeholdelsessyn”, siger seniorrådgiver Einar Krog fra Alectia i en pressemeddelelse.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298