23948sdkhjf

Multione vokser og fornyer modellerne

Italienske MultiOne har været igennem en større proces med at opgradere stort set hele programmet
Italienske Multione har opdateret stort set hele deres produktprogram af knækstyrede minilæssere og leverer nu modeller helt op til 78 hk. De knækstyrede minilæssere med teleskoparm beholder den blå farve, men det i forvejen smarte italienske design har fået endnu et pift potent frækhed, og maskinerne er samtidig blevet forbedret på vigtige områder.

Nogle af de nye modeller er allerede i Danmark, og resten er på vej. Det glæder forhandlerne sig til. De første nye modeller på markedet var fra Serie 7.3, og dem er der allerede solgt mange af, så forventningerne er store.

Vigtige opdateringer

Tommy Kærgaard, som er HCP´s produktekspert og salgsansvarlige for Multione, er begejstret over de nye modeller.

”Alle kan se, at de er blevet endnu flottere, og når man sidder i komfortsædet, kan man også fornemme, at brugervenligheden er øget med blandt andet el-joystick på alle modeller. Også komforten har fået en ekstra tak opad med justerbar ratstamme og oliedæmpet motorophæng på alle modeller større end 6.3S. Men det er de usynlige forbedringer som den integrerede kontravægt på Serie 7 og opad, en kraftig forstærket vridmidje, der samtidig har reduceret venderadiussen med cirka fem grader, og en forbedret hydraulikudrustning, der betyder mest for brugerne i hverdagen,” siger Tommy Kærgaard.

De nye Poclain køremotorer med hydraulisk håndbremse vil også vække begejstring hos kunderne.

Det samme vil muligheden for levering med et to-gearsystem og landevejstransport med op til 23 km/t på Serie 6-9 (40 km/t på Serie 10).

”Den høje transporthastighed betyder meget for kunder med mange arbejdssteder og meget landevejstransport. Uanset om man er landmand eller servicemedarbejder i en boligforening med mange afdelinger, så vil de fleste gerne fremad med en vis hastighed,” siger Tommy Kærgaard.

Op til 78 hk og 40 km/t

De største maskiner fra Multione er indtil videre Serie 10, som flytter de smidige minilæssere op i en langt større klasse end hidtil. De har allerede fået tilnavnet ”mellemlæssere”, for de ligger over en traditionel minilæsser, men lige under de maskintyper, branchen kalder hjullæssere.

Ifølge Tommy Kærgård er interessen for de store modeller massiv.

”Det er både landmænd og entreprenører, der har fået øjnene op for mulighederne i de nye modeller med en stor læssehøjde på imponerende 3,2 meter, høj transporthastighed og fantastisk hydraulikkapacitet med hele 95 l/min.,” siger han.

De første Multione Serie 10-maskine er allerede solgt til en stor entreprenør i Midtjylland, som har mange forskellige plejeopgaver rundt ved fabrikker og boligforeninger. De skal blandt andet køre med store 3,2 m græsklippere, men også løse en lang række andre arbejdsopgaver som både læssemaskiner, redskabsbærere samt indgå i entreprenørens sneberedskab.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109