23948sdkhjf

Brødrene Dahl bygger ny butik i københavner-bydel

VVS-grossisten har i over 60 år haft den samme placering i København. Nu bygges en ny som led i renoveringsprogram
En af landets største vvs-grossister, Brødrene Dahl, har påbegyndt nedrivningen af sin hidtidige butik i københavner-bydelen Valby og bygger i stedet en 800 kvm stor butik på samme adresse på en af de store indfaldsveje til København, Gl. Køge Landevej.

Opførelsen sker som led i et renoveringsprogram, som Brdr. Dahl har sat i gang på sine 52 butikker over hele landet.

Brødrene Dahl har boet i bygningen siden 1953 og på trods af, at den kommende butik bliver mindre end den eksisterende, bliver der plads til et større sortiment, da de renoverede og nye butikker indrettes mere fleksibelt. Der bliver således plads til 7.500 varenumre i den nye butik.

”Brødrene Dahl har et renoveringsprogram, hvor vi løbende bygger om og renoverer vores butikker, så de er tidssvarende og imødekommer kundernes behov. I Valby har vi valgt at bygge helt nyt, fordi den eksisterende bygning ikke kan bringes op på det niveau, vi ønsker. Den nye butik bliver lys og med et åbent butiksmiljø, hvor medarbejderne kan have en væsentlig tættere kundekontakt”, siger Søren Kruhøffer, kædechef i Brødrene Dahl, i en pressemeddelelse.

Online-handel i vækst

Brødrene Dahl er ejet af Saint-Gobain Distribution Denmark A/S (SGDD), som også har byggecenterkæden Optimera og ventilationsproducenten Øland A/S i porteføljen.

Som andre dele af grossistleddet i byggebranchen står man over for den udfordring, at en større del af handlen sker online. Her henter Brødrene Dahl allerede i dag 30 procent af sin omsætning, og SGDD’s adm. direktør, Jesper Faurholdt, fastslog over for Licitationen – Byggeriets Dagblad i sidste uge, at en stor del af den fremtidige vækst i SGDD skal hentes online.

Men det skal ikke erstatte de fysiske butikker, hvor kunderne i højere grad skal have rådgivning af medarbejderne.

”E-handel skal ikke erstatte vores butikker, men e-handel og butikker skal komplementere hinanden. Vi har nogle fysiske butikker, hvor man kan få nogle råd og vejledning og få de varer, man har brug for. Man kan også på sin e-handelsplatform bestille og gøre de andre ting. Så det handler om at se det fra kundens perspektiv og forudse, hvornår kunden har brug for hvad og så være der”, sagde Jesper Faurholdt til Licitationen – Byggeriets Dagblad i sidste uge.

Indtil den nye butik i Valby står færdig, har Brødrene Dahl opført en ny midlertidig butik ved siden af bestående af 20 og 40 fods containere med et fælles atrium, hvor ekspeditionen foregår, og hvor varesortimentet er det samme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125