23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Skako, Rambøll, Arkitektfirmaet Vallentin Haugland og UCN act2learn
Skako

Jakob Have, 34 år, er ansat som finansdirektør hos Skako, der blandt andet fremstiller produktionsudstyr til betonindustrien.

Jakob Have er uddannet cand.merc.aud. (revisor) fra Copenhagen Business School (CBS) og kommer senest fra en stilling som senior director hos høreapparatproducenten William Demant. Tidligere har han været ansat i revisions- og konsulenthuset Deloitte.

Jakob Have bliver en del af Skakos øverste ledelse sammen med Carl Christian Graversen, direktør i Skako A/S, Søren Pedersen, adm. direktør i Skako Concrete og Lionel Girieud, adm. direktør i Skako Vibration.

Rambøll

Rådgivningsvirksomheden Rambøll har udnævnt en række medarbejdere.

Kasper Paaske Larsen er udnævnt til chefkonsulent i byggeridivisionen. Han er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har en erhvervs-ph.dk. fra DTU Byg.

Annemarie Poulsen, 53 år, er udnævnt til chefkonsulent i byggeridivisionen. Hun har en masteruddannelse i brandsikkerhed og en ph.d. fra DTU.

Troels Hoff, 39 år er udnævnt til senior chefkonsulent i byggeridivisionen. Han er uddannet civilingeniør fra DTU og har blandt andet arbejdet med stålprojekter. Troels Hoff er Rambølls repræsentant i Digital Konvergens, et samarbejde om it i byggeprocessen mellem en række af branchens største aktører herhjemme.

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland

Ann-Dorte Hegelund er ansat som administrativ medarbejder hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland med tegnestuer i Horsens og Middelfart. Hun skal blandt andet arbejde med prækvalifikationsanmodninger.

UCN act2learn

Ti nordjyske elektrikere kan som de første i Danmark kalde sig el-mestre, efter de har afsluttet den to-årige el-mesteruddannelse på professionshøjskolen UCN act2learn i Aalborg. De nye el-mestre har gennemført uddannelsen ved siden af deres daglige arbejde, hvor de fleste driver selvstændig virksomhed. De ti nordjyske el-mestre er: Jørgen Larsen, Tobias Ravn, Kenney Johan Fuhlendorff, Bent Bagge Nøhr, Per Daugaard Thomsen, Rasmus Mosumgaard Tange, Torben Loftager Andersen, Lars Toft Jensen, Martin Horsevad og Morten Jakobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159