23948sdkhjf

Montagefirma udvider ejerkredsen

Ejerkredsen bag Ribe Jernindustri har købt sig til aktiemajoriteten i Esbjerg-baserede MN Rør- og Totalentreprise, som har ambition om at tredoble omsætningen
MN Rør- og Totalentreprise, der beskæftiger sig med montage af fjernvarmerør, er kommet styrket ind i 2016 med både frisk kapital og friske kræfter, efter at ejerkredsen bag Ribe Jernindustri – i form af selskabet Ribe Jern Holding – har købt sig til aktiemajoriteten i virksomheden.

Udvidelsen af ejerkredsen og bestyrelsen betyder, at der nu er ressourcer til den vækstplan, der er lavet i forbindelse med de nye ejeres indtræden.

Klar med plan for vækst

Vækstplanerne og udvidelsen blev præsenteret for medarbejderne i fredags.

”Vi er i en branche, hvor der rent ud sagt er fuld knald på. Der er derfor ingen af folkene, som kommer til at kede sig, og de kan også glæde sig til mange nye kollegaer, når bestyrelsens plan om at tredoble omsætningen på tre år skal føres ud i livet”, siger stifter og adm. direktør i MN Rør- og Totalentreprise, Michael Nissen i en pressemeddelelse.

I dag ligger omsætningen på 18-20 mio. kroner, oplyser han over for Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Virksomheden er allerede aktiv mange steder i det syd- og midtjyske, og planen er nu, at aktiviteten skal udvides til resten af landet.

Det er Kim Baarsøe, som er en del af holdet bag Ribe Jernindustri og i det forgangne år også har været bestyrelsesformand i MN Rør- og Totalentreprise, der med egne ord har leget Kirsten Giftekniv.

Marked med muligheder

Han præsenterede mulighederne, men tog sig selv væk fra beslutningsprocessen, forklarer han og fortæller, at MN Rør- og Totalentreprise bevæger sig i et marked, hvor der er mange ekspansionsmuligheder, men at virksomheden ikke har haft musklerne til at udnytte dem.

”Vi har set et veldrevet firma, som mangler knowhow og kapital til at kunne springe ud i vækst. Vi mener, at vi kan tilføje det, der skal til”, siger Kim Baarsøe til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Han oplyser, at MN Rør- og Totalentreprise vil få tilført nye produktområder, at der er ansat en projektdirektør, og at jagten er gået ind på nye smede og montører.

”Vi er ligeså stille ved at ruste op”, siger han.

MN Rør- og Totalentreprise
MN Rør- og Totalentreprise blev stiftet i 2008 af Michael Nissen og har i dag 15 medarbejdere, hvoraf de 11 er montører.
Bestyrelsen i virksomheden er udvidet fra tre til fem personer, hvor Michael Boel Olesen fra Ribe Jernindustri samt Thomas Sandholdt fra TS Tech er indtrådt. Kim Baarsøe fortsætter som formand i bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109