23948sdkhjf

Håndværkere får sundhedscenter på hospitalsbyggeri

PensionDanmark åbner det tredje sundhedscenter i tilknytning til en stor dansk byggeplads. I sundhedscenteret ved DNV Gødstrup kan håndværkere med pensionsordning i PensionDanmark frit få behandling hos en fysioterapeut
Struktører, murere, tømrere, blikkenslagere og elektrikere på byggeriet af supersygehuset DNV Gødstrup kan nu komme på briksen midt på byggepladsen.

Her er netop åbnet et sundhedscenter, hvor medarbejdere med pensionsordning i PensionDanmark frit kan få behandling hos en fysioterapeut for smerter, skader og skavanker.

I første omgang er det cirka 100 ansatte på byggeriet, der via deres pensionsordning i PensionDanmark har adgang til sundhedscenteret, men over de kommende år, hvor byggeriet vokser i omfang, vil knap 500 medarbejdere have adgang.

Det tredje og flere er på vej

Sundhedscentret er det tredje, som placeres i direkte tilknytning til en større dansk byggeplads.

Det første sundhedscenter åbnede for et par år siden på byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Skejby ved Aarhus, og i sommer åbnede et sundhedscenter i tilknytning til Metrobyggeriet i København.

”Vi er glade for at kunne åbne endnu et sundhedscenter på et større dansk byggeri. Jo lettere adgang medlemmerne har til behandling, jo bedre muligheder har de for at forebygge, at mindre skader udvikler sig til mere alvorlige skader, langvarigt sygefravær og i værste fald førtidspension. Derfor placerer vi centre direkte på byggepladser, som er store nok. Dem vil der blive endnu flere af fremover,” siger adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen i en pressemeddelelse.

Ud over behandling i sundhedscenteret på byggepladsen kan PensionDanmarks medlemmer frit bruge tilbuddene på 125 lokale sundhedscentre, hvor der er fysioterapeuter, kiropraktorer og massører, oplyser han.

jsk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156