23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra KADK, Cowi og STM Vinduer
KADK

Søs Holmdal, 43 år, tiltræder 1. marts som chef for kommunikations- og ledelsessekre-tariatet hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK). Hun skal lede en afdeling, som skal understøtte et mere et synligt og samfundsorienteret KADK. Den 43-årige Søs Holmdal er uddannet cand.comm. fra RUC og Executive Master of Corporate Communication fra CBS og kommer fra en stilling som chefrådgiver strategisk politisk kommunikation hos DR. Hun har tidligere varetaget forskellige funktioner i DR bl.a. som organisationsudviklingskonsulent, mediekonsulent, strategikonsulent og kommunikationschef for Eurovision Song Contest.

Cowi

Keld Almegaard, 56 år, er udnævnt til projektdirektør inden for industri og energiforsyning hos rådgivningskoncernen Cowi. Keld Almegaard har arbejdet i Cowis industri- og energisektion siden 1994, de seneste ni år som vice president. Her har opgaverne blandt andet omfattet køleanlæg og varmepumper og efter Cowis overtagelse af energirådgivningsvirksomheden Vattenfall Engineering også udvikling af aktiviteterne inden for effektivisering, omstilling og udbygning af større kraftvarmeværker.

STM Vinduer

Claus Frydenborg Hansen er udnævnt til salgsdirektør hos vinduesproducenten STM Vinduer. De seneste to år har Claus Frydenborg Hansen arbejdet som salgschef og indgået i virksomhedens ledergruppe. Han har mere end 20 års erfaring fra byggebranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125