23948sdkhjf

Malmos har fået hjem med grønt på taget

Investeringer i blandt andet nyt firmadomicil i Roskilde betyder forventet tilbageskridt på bundlinjen i 2015 sammenlignet med 2014
Tiden står ikke stille hos Malmos A/S.

Anlægsgartnervirksomheden har kunnet tælle 58 gennemførte forandringsprojekter i 2014 på områder som digitalisering, effektivisering samt organisations- og medarbejderudvikling, og i 2015 fremhæves især to strategiske skridt.

For det første er virksomheden flyttet i nyt firmadomicil på Gl. Marbjergvej i Roskilde for at være tættere på både kunder, projekter og samarbejdspartnere. Og for nemmere at kunne tiltrække medarbejdere og fremadrettet befinde sig i rammer, der i højere grad afspejler virksomhedens identitet med grønt på taget og plads til at udvide, hvis det bliver nødvendigt.

Desuden har Malmos i 2015 købt 70 procent af Brolægger Kompagniet A/S, der nu udgør et søsterselskab til anlægsgartnervirksomheden, som ejes af SP Holding Ubby Aps, fortæller Morten Dohrmann Hansen, adm. direktør hos Malmos A/S.

Han oplyser, at de strategiske investeringer får betydning for bundlinjen i 2015. Et regnskab, som virksomheden præsenterer i marts.

”Det ser godt ud på toplinjen, og det ser forventeligt ud på bundlinjen”, siger han og oplyser, at Malmos A/S vækster omkring 10 procent på toplinjen sammenlignet med 2014, og at man har været helt bevidste om, at man ikke ville præstere den samme indtjening i 2015 som i 2014.

”Men vi får et godt år i koncernen”, siger han.

”I 2016 begynder vi at klatre op igen, og så giver vi den fuld blæs i 2017”, fortsætter han.

Opkøb er ikke udelukket

Som det er nu har virksomheden 95 medarbejdere, og der er ikke umiddelbart planer om at udvide med flere.

”Vi har bygget kapacitet og muskler op til, at vi faktisk kan tage flere år med vækst uden at tage flere omkostninger relativt set, og det var det, vi gerne ville”, siger Morten Dohrmann Hansen og oplyser, at det kan godt være, at der skal mandes op produktionsspecifikt.

Han udelukker desuden ikke fremtidige opkøb i koncernen.

”Jeg tror ikke, at vi er færdige på det område”, siger han.

”På linje med, at vi har taget Brolægger Kompagniet ind på belægningssiden, så er der også andre kompetencer, vi gerne vil styrke”, fortsætter han og fremhæver klimasikringssiden.

”Vi har nogle ting i pipelinen, som jeg desværre ikke kan sige noget om lige nu, men som vi lige er gået i gang med at arbejde med”, forklarer han.

Malmos A/S
Mio. kroner
2013 2014
Nettoomsætning 107,3 141,7
Bruttofortjeneste 11,3 15,1
Resultat af ordinær primær drift 3,8 5,5
Resultat før skat 3,9 5,4
Årets resultat 3,2 4,4
Egenkapital 21,9 23,3

Regnskabet er afsluttet den 26. marts 2015
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111