23948sdkhjf

Erhvervsskole opfører tilbygning

Tradium i Randers bygger en ny administrationsbygning
Erhvervsskolen Tradiums campusser gennemgår i disse år en opdatering med både nybyggeri og modernisering af skolens eksisterende bygninger i Randers.

Senest har Randers Arkitekten tegnet ”Broen”, som skal huse skolens centraladministration i domicilet på Vester Allé.

”Vi moderniserer løbende eller bygger helt nye undervisningslokaler til stort set alle Tradiums mere end 20 uddannelser på seks forskellige adresser. Det gør vi, fordi et godt fysisk undervisningsmiljø er meget vigtigt for elevernes trivsel og naturligvis også for vores undervisere. Et godt fysisk miljø er lige så vigtigt for vores administrative personale, og nu er turen kommet til centraladministrationen”, siger adm. direktør Tage Andersen fra Tradium.

Grønt byggeri

Den nye administrationsfløj, der består af eksisterende byggeri med en ny første sal, er blevet døbt ”Broen” af arkitektfirmaet Randers Arkitekten, der har slået stregerne.

”Vi kalder den ”Broen”, fordi dens funktion minder lidt om kommandobroen på et skib. Det er her de store beslutninger om Tradiums kurs træffes af direktion og bestyrelse”, siger indehaver Brian Andersen fra Randers Arkitekten.

Nyt ankomstparti

”Broen” får integreret nyt ankomstparti ud mod Vester Allé lige dér, hvor hovedindgangen ligger i dag.

Der bygges kontorlokaler og mødelokale direkte oven på den ene af de to eksisterende administrationsfløje. Alt pudses op i hvidt.

”Vi lægger desuden solceller på og foretager en række andre miljøforanstaltninger, som samlet betyder, at byggeriet bliver grønt og meget miljøvenligt”, siger Brian Andersen.

Den anden eksisterende administrationsfløj skal huse en helt ny og topmoderne frisørafdeling.

Samtidig har skolen planer om at bygge et nyt tømrerværksted, når den gamle tømrerafdeling ombygges til et skolehjem.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156