23948sdkhjf

Thomsen & Fals overtager lokal vvs-virksomhed

Installationsvirksomheden fra Aalborg har overtaget aktiviteterne i den 105 år gamle virksomhed Nøddelund VVS i Nørresundby
I går blev det officielt.

Thomsen & Fals A/S, der er en af Aalborgs ældste installatørvirksomheder, og som ud over Aalborg også har afdeling i Klokkerholm i Vendsyssel, har overtaget aktiviteterne i Nøddelund VVS i Nørresundby.

Nørresundby-virksomheden beholder sit navn men får med overtagelsen tilføjet en el-afdeling, så den fremover går under Nøddelund El & VVS og skal på samme måde som Thomsen & Fals fremover servicere og installere alle former for tekniske installationer inden for el-teknik, vedvarende energi, VVS, blik og ventilationsområdet hos såvel virksomheder og boligforeninger som private og det offentlige.

”Med udvidelsen forstærker vi vores kerneforretning og har nu mulighed for at servicere vores kunder nord for Limfjorden endnu hurtigere og mere effektivt”, oplyser adm. direktør i Thomsen & Fals, Morten Fals, i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at elinstallatør Daniel Brix, vvs-installatør Anders C. Thomsen og tidligere indehaver, samt vvs-installatør i Nøddelund VVS og nu projektchef i Nøddelund El & VVS Thomas Tilsted vil udgøre den daglige ledelse, og at de bliver suppleret af Morten Fals.

”Med konstellationen vil ingen opgave være for stor eller for lille for afdelingen i Nørresundby”, fortæller direktøren, der over for Licitationen - Byggeriets Dagblad påpeger, at fjorden ofte har udgjort en mental lang afstand, så kunder i Nørresundby ikke som udgangspunkt har kigget mod Aalborg.

”Vi har ikke været synderlig store nord for fjorden, men det vil vi gerne være, så vi ser overtagelsen som et scoop”, siger Morten Fals.

Hurtig overtagelse

En overtagelse, der er gået hurtigt igennem.

”Det er gået rigtig hurtigt. Jeg har egentlig altid gået og fulgt deres firma og inden for de sidste 14 dage kom der en dialog op og stå, og så gik det stærkt i weekenden”, siger Morten Fals.

Han betegner Nøddelund som en meget respekteret virksomhed, der er godt kendt i bybilledet.

”Jeg er positiv overrasket over, at jeg fik muligheden. De har - på samme måde som os - et stærkt brand”, siger han og fortæller, at både Nøddelund El & VVS og Thomsen & Fals fortsat vil fastholde fokus i det nordjyske.

”Vi er en lokal forankret virksomhed, og det er Nøddelund også. Vi er nordjyder, og det er vi stolte af, og vil vi holde ved. Er der kunder, der vil have os andre steder hen, er vi selvfølgelig klar på det. Det er vi også i dag. Pt. er vi i København og Aarhus, men kerneforretningen ligger heroppe”, fortæller han.

Sammenlægningen betyder, at de to virksomheder i alt tæller 75 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125