23948sdkhjf

Hoffmann udvider sundhedscenter i Kolding

Sundhedscenter Kolding udvider med 4.500 kvm. Samme team byggede også første etape
Entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S skal i samarbejde med tegnestuen GPP Arkitekter A/S og ingeniørfirmaet Alectia stå for byggeriet af anden etape af Kolding Sundhedscenter.

Sundhedscentret skal udvides med 4.500 kvm i en totalentreprise, og de samme tre aktører stod også for byggeriet af første etape på 3.500 kvm, som stod færdigt den 1. januar 2015.

”Vinderprojektet er udpeget af et bedømmelsesudvalg ud fra grundig vurdering med en lang række parametre, hvor der blandt andet blev lagt vægt på funktionalitet, arkitektur og tilgængelighed”, fortæller stadsarkitekt Michael Pagaard Madsen, fra by- og udviklingsforvaltningen i Kolding Kommune, i en pressemeddelelse.

Den planlagte udvidelse af sundhedscentret begynder i løbet af sommeren og forventes at stå færdigt i slutningen af 2017.

Den nye del skal indeholde de døgnrehabiliteringspladser, der i dag ligger på Låsbyhøj i Kolding, specialtandlæge og træningsfaciliteter.

Første etape rummer afdelingerne Træning og rehabilitering, Sundhedsplejen og Sundhedsfremme og forebyggelse samt et patientkontor til lokale patientforeninger.

Fem teams var prækvalificeret til anden etape.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109