23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sund & Bælt
Sund & Bælt

Den administrerende direktør for det statsejede selskab Sund & Bælt Holding, Leo Larsen, er på vej på pension og forlader derfor selskabet med udgangen af juni. Det fremgår af en børsmeddelelse fra selskabet.

Leo Larsen har sidste arbejdsdag 30. juni, hvor han formelt også fratræder som direktør for datterselskaberne A/S Storebælt, A/S Øresund og A/S Femern Landanlæg.

Sund & Bælt varetager blandt andet statens ejerskab over Storebæltsbroen og har haft Leo Larsen som frontfigur siden 2004.

I den brede befolkning blev han for alvor bemærket i starten af sidste år, hvor han offentligt kritiserede, at kronprins Frederiks bil to gange havde passeret en stormlukket storebæltsbro uden selskabets tilladelse.

Leo Larsen var formand for Trængselskommissionen, som fik til opgave at fremsætte forslag til, hvordan trafikale problemer skal løses i hovedstaden, efter at den tidligere regering skrottede betalingsringen.

Han sad også i spidsen for et ekspertudvalg, som samme regering bad komme med anbefalinger til behovet for arbejdskraft ved offentlige infrastrukturinvesteringer, det såkaldte Leo Larsen-udvalg.

Aktuelt er Leo Larsen blandt andet bestyrelsesformand i forsyningsselskabet Hofor.
Ritzau
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.428