23948sdkhjf

V8 Construction bygger 137 boliger på Teglholm

Lejlighedsprojektet ”Teglporten” i København får vand på tre sider
På Teglholm i Københavns Sydhavn er råhuset til projektet ”Teglporten” netop nu ved at rejse sig.

Projektet med 137 lejligheder er tegnet af Danielsen Architecture og opføres af V8 Construction for ejendomsudviklerne NREP og Agenda Property.

Det 15.000 kvm store byggeri får desuden p-kælder samt et mindre areal med erhverv og opføres på Teglholms sydøstlige hjørne – byggefelt G – helt ud mod både Teglværksløbet og Københavns havneløb.

”Det bliver efter min mening Teglholmens bedste beliggenhed, og byggeriet bliver opført i særdeles god kvalitet i forhold til indretning, materialer, lysindfald. Bygningen bliver mellem fire og syv etager og får et stilfuldt og divergerende udtryk med blandt andet forskellige farver sten”, siger Jacob Chemnitz fra NREP.

Eksklusive ende

Karrebyggeriet får to sider ud mod havnebassinet og en tredje side mod en af de nyanlagte kanaler i området.

Placeringen på Teglholms sydlige hjørne giver udsigt til Sluseholmen mod syd. Mod øst bliver der udsigt til Amager Fælled.

”Selve beliggenheden taler for sig selv, men også de enkeltes boligers udformning og valget af materialer bliver absolut i den eksklusive ende. Derfor forventer vi mange interesserede”, siger ejendomsmægler Lone Bøegh Henriksen fra ejendomsmæglerkæden Home, som har fået til opgave at sælge boligerne, der varierer i størrelse fra 90 til 135 kvm.

”Teglporten” er ikke NREP’s eneste projekt på Teglholm.

Selskabet udvikler også ”Teglholmene” med 105 lejligheder i samarbejde med Arkitektgruppen. Det 11.800 kvm store byggeri er tegnet af Aarstiderne Arkitekter og blev udbudt som projektsalgslejligheder i november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109