23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Windoor Danmark, Koppenbjerg Emballage og BIM Equity A/S
Windoor Danmark

Jesper Kajbæk er tiltrådt som konsulent hos Windoor Danmark, der udvikler og fremstiller altanløsninger til nybyggeri og renoveringsprojekter. 46-årige Jesper Kajbæk får til opgave at styrke Windoors position på altanmarkedet i det østlige Danmark. Han er hentet ind fra en stilling som salgschef hos vindues- og yderdørproducenten PT Vinduer og har tidligere arbejdet med teknisk salg til håndværkere og entreprenører hos blandt andre ovenlys- og glastagproducenten Vitral, tagentreprenøren Komproment og plastproducenten Rehau.

Koppenbjerg Emballage

Peter Rosendahl er som led i et glidende generationsskifte blevet ejer af og adm. direktør for den nyetablerede virksomhed Koppenbjerg Emballage, som fremover skal stå for salg og produktion af træemballage fra Koppenbjerg Savværk og Trælasthandel. Her fortsætter den nyværende medejer Bent Jensen som direktør. Peter Rosendahl kommer senest fra et job som virksomhedskonsulent hos netværksorganisationen Væksthus Syddanmark. Tidligere har han blandt andet arbejdet som økonomidirektør hos vinduesproducenten Jydsk Vindueskompagni.

BIM Equity A/S

BIM Equity, der blandt andet rådgiver om og udbyder kurser inden for digitalisering af byggeprocesser, har ansat tre nye medarbejdere. De skal i første omgang arbejdet med at udføre registrerings- og modellerings-opgaver og på længere sigt involveres i virksomhedens øvrige forretningsområder. De omfatter blandt andet digital registrering og modellering af eksisterende bygninger.

Charlotte Metz er uddannet bygningskon-struktør og har 20 års erfaring med BIM (Bygnings Informations Modellering), opbygget gennem ansættelser hos arkitektvirksomhederne Triarc og Archiwise, hvor hun var direktør. Charlotte Metz har arbejdet med alt fra projektering til modellering.

Karl Abromeit er uddannet bygningskon-struktør og efteruddannet som BIM-koordinator. Han har tidligere været ansat hos rådgivningsvirksomhederne Orbicon og Cowi og hos entreprenørvirksomheden MT Højgaard. Karl Abromeit har erfaring med komplekse BIM-modeller og koordinering på tværs af faggrupper.

Milad Tokhi er nyuddannet bygningskon-struktør og har særlig interesse for algoritmisk design, der er en kompleks tilbygning til BIM. Alle tre er ansat som BIM-koordinatorer, og med ansættelserne har BIM Equity i løbet af et år fordoblet antallet af ansatte fra fem til ti.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126