23948sdkhjf

Odense Letbane inviterer til infodag

Prækvalifikationen på udbuddet af Odense Letbanes såkaldte Civil Works-entrepriser er i gang, og interesserede indbydes nu til infodag
Fra sensommeren 2016 og frem til 2020 skal der blandt andet ombygges og flyttes eksisterende veje og kryds langs Odense Letbanes strækning fra Tarup til Hjallese for netop at gøre plads til letbanen.

Hvem, der skal stå for arbejderne, bliver afgjort inden for et halvt års tid; prækvalifikationen på syv Civil Works-entrepriser til en samlet anslået værdi af op mod 400 mio. kroner er nemlig i gang, og senest onsdag den 3. februar klokken 12.00 skal interesserede entreprenører melde deres interesse.

Snarlig infodag

For at sikre, at de interesserede kan få den information, som er nødvendig, afholder Odense Letbane P/S en industridag torsdag den 21. januar.

Det sker i Odense Congress Center, hvor de forskellige delaftaler vil blive præsenteret, og de deltagende virksomheder vil få information om, hvad de kan gøre for at komme i betragtning til at blive prækvalificeret. Der vil desuden være mulighed for at spørge ind til de enkelte entrepriser.

”Vi har gjort os umage med at inddele entrepriserne på en måde, så der skabes den bedst mulige konkurrence på arbejdet, som går forud for skinner, master og letbanevognene. Derfor er der tale om syv entrepriser, hvor det både er muligt at byde på dem enkeltvist og samlet på alle syv eller samlet på de fire mindste entrepriser. Det betyder, at virksomheder af forskellig størrelse – altså både mindre og store entreprenører, har mulighed for at deltage i prækvalifikationen”, siger Mogens Hagelskær, adm. direktør i Odense Letbane P/S, og fortsætter:

”Jeg håber, at mange vil bruge industridagen til at sætte sig mere ind i, hvad de har mulighed for at deltage i. Det handler jo både om at flytte veje og fortove, men også om at skabe nogle helt nye byrum i Odense”.

Del af større pakke

Ud over de syv entrepriser vedrørende anlæg af blandt andet vejbaner er prækvalifikationen på en selvstændig anlægskontrakt på levering af såkaldte bordursten i gang, og en entreprise om beplantning langs hele strækningen samt en slidlag- og afmærkningsentreprise udbydes senere.

Der er tale om store granitkantsten, som skal markere afgrænsningen af letbanearealet, og det forventes, at der skal bruges omkring 20.000 bordursten i alt, som skal have en ensartet kvalitet og derfor komme fra det samme granitbrud.

Deadline for anmodning om prækvalifikation til bordurstensleverancen er torsdag 22. januar klokken 12.00, og aftalen her er ikke en del af programmet på industridagen.

Foruden anlægskontrakterne inkluderer Odense Letbane Systemet også to allerede udbudte kontrakter for henholdsvis togsæt og transportsystem, hvor der - som Licitationen - Byggeriets Dagblad tidligere har beskrevet - er prækvalificeret 15 virksomheder og konsortier. Herudover kommer kontrakten for drift og vedligehold, som kommer i udbud senere.

Delaftalerne
Du kan læse mere på www.licitationen.dk under licitationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128