23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra rådgiverfirmaerne Moe, Niras og Sweco Danmark, Business Rebild og Nykredit
Moe

Det rådgivende ingeniørfirma Moe har foretaget en række udnævnelser og ansættelser.

Anders Schou Vesterboe er ansat som projektchef for Infrastruktur hos Moe i Aarhus. Han er uddannet civilingeniør med speciale inden for vej og trafik. De sidste godt otte år har Anders Schou Vesterboe arbejdet med store infrastrukturprojekter i både Danmark og udlandet.

Anders Schou Vesterboe bidrager med kompetencer inden for vejdesign, lufthavne og letbaner. Senest har han været ansat hos Cowi, hvor han varetog rollen som disciplinleder for tidsplan-styringen på Odense Letbane.

Helle Bugge er ansat som kompetencechef for Brand i Specialkompetencer i Aarhus. Helle Bugge er uddannet teknikumingeniør og har endvidere en Master i Brandsikkerhed. Hun har 24 års erfaring, de seneste ni år som brandrådgiver hos Grontmij, der nu hedder Sweco Danmark.

Peter Troels Fenger er ansat som ny projektchef til Anlæg i Aalborg og skal være med til at styrke Moes position på området for infrastruktur i Nordjylland. Peter Troels Fenger er uddannet teknikumingeniør og har 19 års erfaring, de seneste seks år som seniorprojektleder hos Cowi.

Hos Moe i Aalborg vil man også øge kompetencerne inden for bygherrerådgivning, og i den forbindelse er Thomas Simoni blevet udnævnt som projektchef for området.

Thomas Simoni har igennem 30 år arbejdet med mange store og komplekse byggeprojekter, hvor han har opnået en bred ledelseserfaring og en generel teknisk viden om byggeri fra design og projektering til udførelse og drift.

Endelig er Mads Vangsgaard blevet udnævnt til afdelingsleder for Byggeri hos Moe i Aalborg. Han har været hos Moe i otte år og har opnået en stor tværfaglig viden og stærke ledelseskompetencer gennem sit arbejde med en lang række multifaglige projekter, herunder kontorer, gymnasier, boliger og sygehuse.

Niras

Weixiao Yang er pr. 1. januar ansat som chefkonsulent i rådgivningsvirksomheden Niras i Aarhus. Som ekspert i forsyningsplanlægning og modellering for vanddistribution skal han øge Niras’ markedsandel på vandforsyningsområdet.

39-årige Weixiao Yang har tidligere bistået vandforsyning i Kuala Lumpur foruden Hofor og et stort antal andre danske vandforsyninger. Han kommer fra et job som chefkonsulent i rådgivervirksomheden Alectia.

Business Rebild

Jeppe Ingemann Lyng, der har en baggrund som sociolog og direktør for en analysevirksomhed, er pr. 1. januar 2016 blevet ansat som erhvervskonsulent i Business Rebild, oplyser Rebild Kommune på sin hjemmeside.

Jeppe Ingemann Lyng får det daglige ansvar for sparring og samarbejde med virksomheder og iværksættere i kommunen. Med baggrund i iværksætteri og ledelse, har han stor erfaring med forretningsudvikling, salg og markedsføring.

Sweco Danmark

Louise Andersen er pr. 1. januar 2016 ansat som teknisk designer i afdelingen for vand og spildevand i Sweco Danmark.

Hun er 29 år, uddannet teknisk designer og skal blandt andet arbejde med optegning og konstruktion i Microstation og Dandasgraf.

Louise Andersen kommer fra en stilling som designer hos forsyningsselskabet Arwos, hvor hun ligeledes arbejdede med optegning og konstruktion i ovenstående programmer ud over at fungere som projektleder for oplysningskampagnen Take Care, der blandt andet omhandler forurening via kloaksystemer.

Nykredit

Lars Holm er ansat som afdelingsdirektør for realkreditinstituttet Nykredit Erhverv i Odense. Han skal fremover stå i spidsen for Nykredits Erhvervsbank på Fyn.

39-årige Lars Holm er uddannet HD i finansiering fra finanssektorens uddannelsescenter, Finansakademiet. Senest kommer han fra en stilling som erhvervschef hos Sparekassen Fyn, hvor han tidligere har haft ledende stillinger i Ringe, Faaborg og Odense.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094