23948sdkhjf

Optimera får ny mand i front

Christian Herbert kommer fra emballagevirksomheden Hartmann
Christian Herbert bliver ny kommerciel direktør i byggemarkedskæden Optimera.

Han kommer med en række stærke kompetencer i forandringsledelse fra blandt andet emballagevirksomheden Hartmann, og han får ansvaret for at videreudvikle Optimera, der indgår i den franskejede Saint-Gobain Distribution Denmark A/S sammen med blandt andet vvs-grossisten Brødrene Dahl.

49-årige Christian Herbert tiltræder sin nye stilling i løbet af foråret, og han har senest som vice president sales & marketing medvirket til at skabe et milliardoverskud i emballagevirksomheden Hartmann, der fra 2013 til 2014 øgede sit overskud med 17 procent.

Det er i særlig grad Christian Herberts kompetencer inden for forandringsledelse og B2B, der har åbnet dørene til Optimera, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet hos Optimera. Byggemarkedsbranchen er under konstant forandring, og flere aktører genopfinder sig selv for at følge med udviklingen og være top of mind hos kunderne. Det er en enormt spændende udfordring for mig”, siger Christian Herbert.

Stærk kunderorientering

I Hartmann var Christian Herbert med til at skabe en stærk kundeorientering. Derudover har han blandt andet været Marketing & Sales Development direktør i Carlsberg Breweries og Businesss Development Director i Tetra Park.

”Jeg har siden sommeren 2015 selv varetaget ansvaret som kommerciel direktør i Optimera, så jeg ved, hvor mange interessante ledelsesopgaver, der venter Christian i hans nye stilling. Jeg er utroligt glad for, at vi får så kompetencestærk en leder ind i virksomheden, og jeg er overbevist om, at det er det helt rigtige match for Optimeras fremtid”, siger adm. direktør Jesper Faurholdt fra Saint-Gobain Distribution Danmark i en pressemeddelelse.

Optimera har i øjeblikket 15 byggecentre i Danmark.

Ny formand
Saint Gobain Distribution Denmark A/S, der er ejet af den franske byggevaregigant Saint Gobain, har den 4. januar fået ny formand.
Ifølge CVR-registret er norske Kåre Ivar Olsen Malo erstattet af franskmanden David Eric Molho som ny formand i Danmark..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11