23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra ingeniør- og arkitektfirmaet Gaihede og ejendomsservicevirksomheden Aamann & Wulff
Gaihede, ingeniører & arkitekter

Gaihede, ingeniører & arkitekter, har ansat bygningsingeniør Lasse Flindt Kristiansen. Hos Gaihede skal Lasse Flindt Kristiansen arbejde med vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri.

Lasse Flindt Kristiansen er oprindeligt uddannet tømrer i midten af 1990’erne. Efter en række år som svend og som selvstændig, læste han videre til civilingeniør på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) med afslutning i 2015.

Gennem årene har han både boet og arbejdet en del i blandt andet Teheran i Iran, Kuching på Borneo, Bogotá i Colombia samt Bergen og Stavanger i Norge.

Gaihede, ingeniører & arkitekter, har ligeledes ansat Betina Brahe som projektkoordinator. Hendes job er at assistere rådgiverne. Betina Brahe kommer fra en stilling som direktionssekretær hos PET. Før det har hun arbejdet hos ØK, Dansikring og Nykredit.

Gaihede er totalrådgiver og bygherrerådgiver inden for vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri.

Aamann & Wulff

Peter Valentin Hougaard er den 4. januar 2016 tiltrådt som ny salgs- og driftschef hos Aamann & Wulff på Amager, der blandt andet tilbyder ejendomsservice, rengøring og vinduespudsning for boligforeninger og virksomheder i Hovedstadsområdet.

Hos Aamann & Wulff får Peter Valentin Hougaard ansvar for at udvide kundekredsen og skal sikre, at servicen fortsat er i højsædet, og at kunderne altid får lidt mere, end de forventer.

Peter Valentin Hougaard har mange års erfaring med salg og drift inden for ejendomsservice og erhvervsrengøring og kommer senest fra en lignende stilling hos Elite Ren.

Tidligere har han blandt andet arbejdet som inspektør hos J.T. Service.

Peter Valentin Hougaard har et rigtig godt kendskab til Amager, hvor han har boet i 15 år. I dag er han dog bosat i Farum nord for København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.191